tiistai 18. toukokuuta 2010

180510

On taas ollut sellasta ns. kiirettä eikä oo ehtiny kirjotteleen taas pariin päivään, mut kyllä tää tästä vauhtiin lähtee :) Ihana vkl takana, äiti-tytär aikaa Helsingissä, shoppailua sitten Tampereella taas sunnuntaina rannalla loikoilua ja rentoutumista :) Ehti tulla jo kesäloman tunne, mutta ei ; kouluun oli taas mentävä. Viime viikon torstaina tosiaan kokkailtiin herkkua lohipastaa kavereitten kanssa ja katsottiin Sex and the Cityn tuotantokausia ja yöllä vielä MJ leffa This is It. :)

Hesassa pyöriskelin mustassa basic-tunikassa, ja näissä legginsseissä - rakastan näitä!

Taisin olla ronkelilla päällä hesan shoppailureissulla, löysin vain ja ainoastaan yhdet haaremihousut hennesiltä. Toiset tykkää, toiset ei, itse tykkään tosi paljon haaremeista , ne on niin mukavat ja mun mielestä kivan näkösetkin :)

Kun tulin eilen koulusta, oli postiluukusta tullut uusin Elle. Arvatkaa vaan kuinka paljon huvittaa tehdä kouluhommia kun vieressä on uunituore lehti...

Tänään oli koulussa päällä tummansiniset pillifarkut ihan tavalliset ja JC:stä pussimainen paita. Koruina käytän toodella usein, melkein päivittäin aitoja helmikaulakorua ja -korviksia, jotka oon saanut rippilahjaksi joskus silloin muutama vuosi sitten :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo sun legginssit :> saanko udella että mistä oot ostanut ? :>

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tykkään itekkin niistä tosi paljon :) JC:stä oon ostanut!

    VastaaPoista