sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Sunday

Päivä alkoi taas tänäänkin lenkillä. Siitä eteenpäin oon henganut kotona pelkässä kylpytakissa koulukirjoja lueskellen, joten tän päivän vaatteista ei oo hirveesti sanottavaa sen enempää ! :D

Mutta sen sijaan laitan kuvia Tampereella helmikuussa järjestetystä Glo-gaalassa, jossa lanseerattiin tämä uusi GLO-kampaamoketju. Gaalassa oli eri liikkeiden hius- ja meikkimuotinäytöksiä, joista yhdessä mäkin sitten olin. :)

Silmämeikki oli todella tumma ja hieno, melko kissamainen! Ja tietty pitkät tekoripset kruunasivat meikin :) Tässä meikistä kuvaa ennen hiusten laittoa:

Mulla värjättiin hiukset ihan valkosiks ja ne sliipattiin ihan sileiksi ja litteiksi päätämyöten. Oli superhieno look, tollasen kampauksen vois jopa itse juhliin tehdä! Tässä kuvaa siitä :
Näytökseen vaatteiksi tuli yksinkertainen pikkumusta ja mustat korkkarit. Ranteeseen tuli tollanen koriste ja koska kampaus oli aika toispuoleinen, laitettiin toiselle puolelle askarreltu iso korvakoru. :)Näytöksen jälkeen päästiin katselemaan yleisöksi muita näytöksiä. Pukukoodina oli musta, joten päällä oli Nudie Jeansin mustat pillifarkut, musta tavallinen toppi, bleiseri Zarasta, kultanen kaulakoru h&m, laukku Vintagea :)Ilme on tosi ihana mut ei voi mitää :D Tämmöstä tällä kertaa! :) hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. YOU ARE BEAUTIFUL! and cute blog!
  I opened a new fashion blog too, I hope u'll be one of my followers:-)

  http://lifegivemefashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Thankyou very much! :)

  Okay I'll check it out!

  VastaaPoista
 3. Näytät IHAN siltä Cristal Snowlta :DDDDF

  VastaaPoista