torstai 13. toukokuuta 2010

Vapaapäivää!

Ohhoh, jääny vähän kirjottaminen vähälle! On ollut niin paljon koulukiireitä sun muuta ja meinas tän ainaisen alkukankeuden jälkeen loppua kiinnostus kirjottamiseen, mutta totesin että jostainhan se on alotettava!

Mutta hyvää vapaapäivää vaan kaikille! Vihdoin on tullut lämmin ja kesälomakin on ihan kohta. Eilen paisteli aurinkokin ihanasti ja oli muutenkin huippupäivä!

Oon unelmoinut varmaan niin kauan kuin muistan mallin urasta ja nyt se alkaa olla varmaan aluillaankin. Oon ollut kahdessa hiusmuotinäytöksessä; Tampereella (GLO gaala) ja Helsingissä Hair Openissa. Eräs kampaaja sitten pyysi mua mallikseen Tigin järjestämään valokuvakilpailuun, jossa voittajakuva pääsee hiuslehti Pinnin kanteen. Ja eilen oli ne kuvaukset, ja oli ihan huippumahtavaa! Nautin todella kameran edessä olemisesta ja lavalla kävelystä, ja mikä sen parempaa kuin että saisi tehdä sitä mistä todella tykkää! Laitan eilen otettuja kuvia tännekkin sitten kun saan siihen luvan! Mutta tässä eilistä meikkiä :
Yläluomilla mustaa ja punaista luomiväriä, alaluomella punaiset rajaukset, huulet nudet.

Nyt täytyis keksiä jotain mukavaa tähän ulkoasuun, ettei olisi niin tylsä! Ja muistutan vielä että antakaa palautetta jos vaan satutte tänne eksymään!! :)

Tänään jumpalle ja sieltä kaverille yökyläileen ja tekemään ruokaa ja nauttimaan parhaitten kavereitten seurasta! Sounds good

2 kommenttia:

  1. No ompas ihana meikki! Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Kiitti, tykkään itekkin! Saan toivottavasti piankin laitettuu kuvia tänne jonka takia noi meikit tehtiinkin! :P

    VastaaPoista