torstai 20. toukokuuta 2010

Wedges where are you??

Ihana (koulua lukuun ottamatta) aurinkoinen päivä takana. Auringon ottoa, tunnin lenkki ja ruokaa! + ruotsin lukua.. Oli hurjan kuuma lenkillä, hiki virtas kiitettävästi!

Mut hei, mun tekee kaauheesti mieli korkeita kiilakorkoja, wedgejä! Miks en oo nähny kaupoissa oikeestaan mitään, tai ainakaan mitään huippukorkeita, niinkuin esim. nämä kaunottaret?Kertokaa mistä te ootte ostanut teidän kiilakorkonne , onko se sitten vaan tilattava netistä? En oo ikinä tilannut mitään netistä, eiköhän se olis jo aika kokeilla sitäkin... Jotenkin vaan arastan sitä että jos sitten koko onkin väärä ja blaablaablaa.. Mitä sitten, kyllähän sen voi palauttaa !! Hm. Tähän täytyy tulla muutos!

Tässä mun pikku Veravauva :) Kaikessa mukana!
Nyt alan nukkuun, 8.15 REIPPAANA kouluun ..

p.s. Sain tänään musta otetut kuvat, ite tykkään, ihan mahtavat kuvat tuli! Laitan ne heti tänne kun saan siihen luvan, kesäkuun alussa sitten varmaan!

4 kommenttia:

 1. Moikka :> Onnea uudelle blogille vai voiko niin sanoa :) Noista kengitsä että itselläkin on ollut juuri samanlaisia ongelmia kun ei oo vielä niitä oikeita kenkiä tullu vastaan :) kauppoja oon kiertäny ympäri suomee mutta ei yhtiäkään kivoja kiilakorkokenkiä oo tullut eteen :( netistä oon itse tilannut kengät ja onhan siinä ei na se riskinsä että sopiiko yms.. mutta aina voi aina palauttaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Joo uudeks kyllä lukisin tän blogin, niin vähän on vielä tekstejä! :)
  Jep, se ei pelaa joka pelkää.. Pitää varmaan itekkin vaan turvautuu siihen tilaamiseen pikkuhiljaa!

  VastaaPoista
 3. Heippa! Eksyin jotain kautta lukemaan tätä blogia ja jotenkin tää wedge-ongelma oli kun suoraan mun suusta :D Lempparini tilasin ellokselta (riskipeliä) ja ne oli täydelliset! Toiset bongasin sattumalta iso-omenasta, täydelliset nekin! Vagabondin sivuilla oon myös kurkkinut kaikkia ihanuuksia, mutten oo vielä kauppaan asti päässyt. Onnea wedge-metsälle, hyvää kannattaa ja joutuukin odottamaan!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka "ihanaa" että jollain muullaki on samaa onglemaa! No mut hyvä et löysit sit täydelliset kengät netistä, täytyy munkin nyt ihan oikeesti rohkaistua tässä tilaamisasiassa!! Ja täytyy käydä kurkkiin vagabondilla..

  VastaaPoista