maanantai 21. kesäkuuta 2010

Give me some sleep please

And something to wear tomorrow.. Tosiaan, yksi parhaista kavereistani täyttää huomenna 18 ja illalla olis tarkotus juhlistaa sitä rannalla! Mitä ihmettä laitan päälle ?! Tarkotus olisi myös ettei palelis, asu olis edes vähän juhlallinen, mutta myös rento! Huoh oon ehkä hankala taas tai jotain..
Ja kerran kun vaatekriisi syntyy, sille ei oo loppua ennen kuin keksii täydellisen asun.. APUA. Auttakaaaaa... Miten itse pukeutuisitte rantajuhliin Suomen viileään kesäiltaan? Antakaa edes jotain vinkkejä, tarviin niitä todella!!

Tänään heitin aamulla vähän yli tunnin tosi reippaan lenkin. Se on niin mahtava fiilis kun ei väsytä yhtään ja juokseminen/hölkkääminen sujuu kuin vettä vaan ja huomaa kun kunto kohisee! Lenkkeilystä on tullut mulle tänä kesänä ihan sellanen kiva päivärutiini. Ei ole sellaista tunnetta että "nyt on kyllä pakko lähteä lenkille" , vaan lenkille on oikeasti kiva mennä! Hyvä musiikki vain soimaan ja se on menoa! Onko kukaan muu hurahtanut lenkkeilyyn? :)

Sitten oleskelin kaupungilla parhaitten kavereiden kanssa, mansikoita syöden ja auringossa istuen! Huomenna aamulla herätys 6:05 ja töihin. Ja pitäis tosiaan jotenkin saada tässä untakin! Toivottavasti se onnistuu vähän paremmin ison teekupillisen jälkeen.

P.s. oon ollut tosi laiska ottamaan kuvia nyt! :( Sen sijaan laitan pari kuvaa yhdestä lempimalleistani; Anja Rubikista.

P.p.s. muistakaa antaa mulle niitä vinkkejä huomis illan asusta kiitos!!

4 kommenttia:

 1. Vieläkö ehtii antaa vinkkejä?
  Koitan :D
  Farkkupaita, ballerinat, iso kaulakoru, farkut//farkkucaprit.

  Toinen vaihtoehto: valkoinen t-paita (olis kiva jos paidassa olis jotain hörhelöä, tai jotain jujua kaula-aukossa), kivat, vaaleat pilli-tai bootcut-farkut, iso kasa rannerenkaita ja joku huivi/panta päässä...

  Tai sitten tunika, legginssit, ballerinat, rannerenkaita ja iso kaulakoru.
  Ideat meinaa loppua, en mä oikeen muuta keksi, tossa jotain:D
  -Cecilia

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos paljon vinkeistä! Ehdin kyllä jo keksiä asun! :)

  VastaaPoista
 3. Laitatko sitten kuvaa pliis? :)
  Kiinnostaa tietää, minkälaiseen asuun päädyit...
  -Cecilia

  VastaaPoista
 4. Laitan kuvaa heti kun saan itselleni! :)

  VastaaPoista