keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Goood morrrning

Oon näköjään kirjotellut tässä nyt vaan niinku joka toinen päivä, se ei oo ollut mitenkään tarkotus, aika ei vaan yksinkertaisesti ole riittänyt koneella istumiseen näin kauniina päivinä mitä nyt on ollut! Ja varsinkin kun yksi parhaista kavereistani tosiaan täytti eilen 18! Laitan eilisiä kuvia tänne sitten heti kun saan ne itselleni ! :) Ja löysin kuin löysinkin mulle mieluisan asun!

Muuten eilinen alkoi jo aamulla kello 6. Aamupäivä hurahti töissä ja töiden jälkeen rannalle lempityttöjen kanssa! :) Tämmösessä asussa suunnistin rannalle ja rannalta kotiin kiirepaniikin säestyksellä.. :DKuvat on siis otettu rantalöhöilyn jälkeen.. Siksi saatan näyttää vähän räjähtäneeltä..
Tuon vihreän tunikan ostin Gina Tricot:sta viikko sitten Ideaparkista, 2 vuotta vanhat gladiaattorisandaalit on Vagabondilta. Vaikka vanhat onkin, mun mielestä ne on siltikin kivat vielä! Erilaiset kuin valtaosa gladiaattoreista!

Eilen tuli postissa kirje YFU:lta (vaihto-oppilasjärjestöltä siis), missä tuli tarkat aikataulut lennoista tuolloin 5.8., kun tää tyttö lähtee toiselle puolen maailmaa! Oonko edes innoissani....! Lento lähtee Hesasta 19:30 kohti Pariisia, ja 6.8. n. viiden aikaan saavun Rio de Janeiron kentälle!! Apuaaa! Nyt vasta alan tajuamaan että lähden ihan oikeasti...

Mutta nyt täytyy alkaa vetämään jotain vaatetta päälle ja lähteä kouluun! Ja mä kun luulin et mun ei täydy käydä siellä yli vuoteen.. Mutta täytyy hakea koulun leima ja jonkun allekirjoitus sellaiseen arvosanapaperiin Brasilian koulua varten! Ja sitten rokotukseen... :'(

Ciao, muistakaa nauttia auringosta kun sitä taas on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti