tiistai 15. kesäkuuta 2010

Tuesday night with football

Kai sitä on nyt pakko hei katsoo Brasilian peliä että voin keskustella Brasiliassa niitten futishullujen kans näistä niitten peleistä? ;D No jalkapalloo on muutenkin mukava katsella, paljon kivampaa kuin jääkiekko; näillä on vähemmän vaatetta, ja näiden naamat näkyy. Eikä noitten Brassien ulkonäössä ole muuten mitään vikaa...

Mut tänään olin kaverin kanssa Ideaparkissa! Löysin Ginasta tumman vihreän tunikan sekä ihanan kukallisen topin, Sistersiltä aivan ihanan seilorimekon, valkoisen jossa on sinisiä ohuita raitoja ja vyötäröllä nyöri vyönä :) Se on ihan huippu - niitä kesäsäitä odotellessa!! Laitan niistä sitten kuvaa myöhemmin :)
Innostuttiin näpsimään vähän kuvia Mangon sovituskopeilla.. Laitan tännekin pari, näätte ainakin mun hiusten väriäkin tällä hetkellä! Älkää välittäkö, tässä kuvassa on pientä shoppailuväsymystä (ehkä?) ilmassa..Mutta tän väristä hiusta nykyään! Eihän näitä bruneiksikaan voi sanoa, mutta mulle nää on liian tummat jotenkin, tykkään enemmän itselläni ihan vaaleista hiuksista :) Mitäs te tykkäätte? Mielipiteitä!Ja tän näköistä vaatetta sovitin Mangossa - vaihtelun vuoksi. Yleensä ei nimittäin mun vaatekasoissa näy noin värikkäitä ja kirjavia vaatteita, eikä noista kyllä mikään kotiin asti päässytkään.

Nyt taidan jatkaa pelin katsomista ja siivota vaikka samalla huonetta, tää on ihan kun jonkun pyörremyrskyn jäljiltä..
Brasilia sai tossa maalinkin! HYVÄ BRASILIA!

Katsotteko te pelejä? Mitä maata kannustatte?

1 kommentti: