perjantai 11. kesäkuuta 2010

Llueve!

Sataa sataa. Ja on tylsää. Perjantai, eikä mitään tekemistä. Mutta nyt se ei toisaalta haittaa. Ulkona sataa ja on kiva olla sisällä :) Onneksi aamupäivällä ja päivällä ei satanut. Joskus puoli 12 lähdin vähän yli tunnin lenkille, tein kotona hyvän vatsalihassarjan, kävin suihkussa, puin ja lähdin kaupunkiin syömään ja vähän kosmetiikkaostoksille.

Tämmöstä oli päällä: Paita Gina Tricot, hame H&M, jonka siis ostin tossa toissapäivänä :)

Body Shopista ostin ihanaa huulikiiltoa, sävyn nimi on Coral Pink.Sitä onkin tässä kuvassa huulissa!
Kävin kierrellessäni myös yhdessä ihanassa second hand -liikkeessä, jossa myydään käytettyä merkkitavaraa ja kaikkea muuta sellaista "muodikkaampaa" ja parempilaatuisempaa tavaraa kuin tavallisilla kirppiksillä. Vaatteita ei löytynyt mitään kivoja, mutta koruja ja vöitä siellä oli ihan kivoja :) Oli yks ihana musta vyötärölle tuleva vyö, jossa solkena toimi semmonen kultanen pantterihässäkkä, mutta juuri kun olin kaivamassa rahoja esiin ostamista varten, huomasin että se olikin rikki :S Too bad :--(

Hehee, nauttikaa sateisesta päivästä, ehkä pomppaan tästä vuokraamaan leffaa tai jotain. Tässä teille vähän mun aamusekoiluja, pakkohan näitä on laittaa..p.s.jos ootte tosi tarkkaavaisia niin näätte mun "etummaisessa" reidessä mustelman. Se on nyt ollu mulla aikalailla tasan 2 vuotta, ja siinä on semmonen kuoppa. Very nice. Varmaan kulkee siinä koko loppu elämän!

2 kommenttia: