lauantai 12. kesäkuuta 2010

Lyhyt sadepäivä

Aamulla heräsin ja oli hiljasta. Luulin että oon taas ensimmäisenä hereillä ja kello olis n. 8 aamulla. Mutta mitäs kummaa, katon kelloo ja se näyttää 12:14?! En ikinä nuku noin pitkään, yleensä herään ilman herätyskelloa noin kymmenen aikaan. Ja menin vieläpä vähän yli 12 nukkumaankin! Tuli siis nukuttua vähä vajaa puoli vuorokautta.. Nooh what ever, nukuin siinä varmaan kuluneen kouluvuoden univelat! :)

Siinä sitten söin aamupalani ja join aamukahvit järven vaahtopäitä katsellen ja sadepisaroita kuunnellen :) Samalla toki myös surffailin style.com sivuilla ja katselin kuvia Versacen muotinäytöksestä. Tämmösenä harmaana sadepäivänä on todella kiva katsella 2010 kevät-kesä RTW mallistoa Versacelta, jossa komeilee ihania pastellivärejä. Lilaa, keltaista, vaaleenpunasta, harmaata... Tässä teillekkin, nää on ku jotain karkkejaKyllähän noi kelpais, vai mitä ?

Sit olin kaverilla katselemassa leffaa ja sit syöny kotona.. Jos huomennakin on tällanen sadepäivä, oon melkein varma etten saa huomennakaan mitään hyödyllistä aikaseks! :D Saa nähdä nyt sitten mitä sitä keksiikään... Ehkä vois siivoilla vaikka vaatekaappeja, ja katsoo että saisko jonkun kunnon kirpparisatsin aikaseks ja lähtee kirpparille myymään vanhoja riepuja :)

Boa noite!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti