tiistai 1. kesäkuuta 2010

Sporty day

Iltaa! Tää aamu alkoi pienellä kiireellä. Kokeen oli tarkotus alkaa 9.30 ja tiesin sen koko ajan. Mutta jotenkin kummasti sain käännettyä sen mun päässä niin, että mun täytyy lähtee kotoa vasta 9.30 ?! Aamupalapöydässä tuijotan kelloo joskus yhdeksän jälkeen että Hetkonen... Tässähän pitäis olla jo menossa. No, onneks pääsin sitten iskän kyydillä nopeesti kouluun ja ehdin kokeeseenkin vielä oikein hienosti! :D

Koulun jälkeen sitten käytiin iskän kanssa kahvilla ja syömässä vähän lounasta mun köyhän kouluaterian lisäksi (puuroa, jota ei hirveesti tehnyt mieli syödä).
Oltiin sovittu kaverin kanssa menevämme Puisto Zumbaan Hämeenpuistoon, joten kun pääsin kotiin, niin melkein suorilta lähdin hölkkäilemään alkulämmöksi puistoon ja sitten Zumbailtiin semmoset 45 min! Oli kyllä hauskaa :D Kokeilkaa ihmeessä jos ette oo vielä ehtineet sitä tehdä. :)

Tältä päivältä ei ole yhtäkään kuvaa! :( mutta sen sijaan laitan jotain vähän vanhempaa asukuvaa sun muuta. Nää on vappupäivältä :)

Huomenna pitäis vielä yks koe sinnitellä kunnialla läpi, joten jatkan tässä lukemista!
P.S. Kiva kun kommentoitte, se piristää aina ja mukavampi kirjottaa kun tietää että joku tänne eksyykin ! :) Keep going - ja palaute on edelleenkin enemmän kuin tervetullutta

4 kommenttia:

  1. Kiitos! Mummun kaapista löytyy kaikenlaista ;D

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa kivalta blogilta! Vois alkaa seurailee. :>

    VastaaPoista
  3. Kiva jos miellyttää :) Tervetulloo

    VastaaPoista