maanantai 5. heinäkuuta 2010

Ihana aamu

Tää on sitä mahtavinta lomailua! Heräsin puoli 11, juon vieläkin aamukahvejani, join smoothieta, vähän mysliä, lueskelin lehteä. Ja ainoa ongelma mielessä on että mitäs sitä seuraavaksi tekisi. Täytyy kai äkkiä käydä kaupungissa pyörähtämässä, pankissa viemässä pari lappua ja ehkä vois kirjastossa käydä hakemassa jotain hyvää lukemista laiturille :)

Illalla haluun kyllä käydä alennusmyynneissä, en oo käynyt vielä kertaakaan! Mutta mulle meinaa käydä aina niin ku oon aleissa että en sitten kuitenkaan löydä alennusmyynnistä yhtikäs mitään, pelkkiä kalliita normaalihintaisia tuotteita. Ja nyt pitäis vielä rahaa säästääkin! Mutta hennesin alusvaatealennukset on ehdottoman hyvät, sieltä löytää melkein aina jotain - vieläpä alennuksesta!
Mutta tässä teille makua siitä minkälaisissa vaatteissa oon kulkenut päivisin, en ole vaan jaksanut miettiä tän enempää! :D Enpä oo kyllä pahemmin kaupungissa liikkunutkaan ihmisten ilmoilla, rannalla sitten jossain mekossa :)

Shortsit ovat Lexingtonilta, t-paita GT. Että sellasta, tänään ihan illalla olis tarkotus mennä kahden ystävän kanssa syömään terassille, sinne voikin onneksi miettiä taas mitä laittaa päällensä ja meikata, sitäkään en ole muutamaan päivään tässä tehnyt! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti