sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

We no speak americano

Alkaa olla viikko lopuillaan, otsikon kappale on ehdottomasti tän viikon biisi! Se on soinu joka ilta jossain ja varmasti herättää hyviä muistoja vielä pitkänkin ajan päästä. :) Esimerkiksi tältä illalta, jolla oli päällä tää sinivalkoraidallinen mekko. Naama oli liian häikäisevän kaunis muille näytettäväksi :D Kuvassa näkyy mun kieli joten voitte ehkä ymmärtää..

Tänään tosiaan muutaman tunnin päästä loppuu tää mun yksin elo kotona. Haen kohta rakkaan pikku-Veran kotiin ja sitten äkkiä varmaankin rannalle!

Mulla ei oo nyt mitään asukuvia koska oon hengaillut lähinnä bikineissä päivisin tai sitten sortseissa ja t-paidassa. Mutta laitan kuvan Christian Louboutinin matalapohjaisista kengistä, jotka on niiiiin ihanat! Rakastun aina kaikkeen tuollaiseen erikoiseen kiiltävään. Jossain brittiläisessä Voguessa oli kerran hopeanhohtoiset housut jotka oli aivan ihanat, itse omistan kultaiset pyöräilysortsipituiset legginssit, jotka on myös aika hauskat, mutta nämä kengät on niin namit :Hehe mitäs itse tykkäätte noista kengistä, laittaisitteko omiin jalkoihinne? Itse laittaisin noi esim. valkoisten tai ihan minkä tahansa värisien farkkujen kanssa, olis niin söpöt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti