torstai 8. heinäkuuta 2010

Yyteri calling

No niin, se olis ihan kohta Yyteriin lähtö! Laukku pakattu taas pienen vaatekriisin säestyksellä. Oon aina ottamassa aivan liikaa vaatteita reissuun, en osaa ikinä päättää mitä jätän pois ja mitä haluaisin paikan päällä pukea.

Eilen olin taas vähän kaupungilla kiertelemässä ja löysin juuri sellaisen laukun mitä oon etsinytkin! Tän näkösenä kuljeskelin
Tuo on juuri sopiva sitten kun 4 viikon päästä lähden reissuun! En meinaan viitsi ottaa Louis Vuittonin laukkua sinne mukaan, lattareissa ollaan aika rohkeita (lähinnä varkaita tarkoitan) tekemään mitä vaan, että saadaan toiselta riistettyä kallis merkkilaukku/kengät/jotain muuta. On ollut tapauksia että jotain on jopa ammuttu tai vaan riuhtaistu laukku niin kovaa että sen kantaja on kaatunut maahan jne. Mutta tuohon mahtuu läppäri ja kaikkea muutakin, myös lentokoneeseen! Laukku on Friis&Companyn, yleensä en hirveästi pidä kyseisen merkin laukuista koska ne näyttää niin halvoilta ja niissä on monesti niin paljon kaikkea ylimääräistä koristetta, mutta tuosta ei edes nää että se on kyseisen merkin laukku. Ja kaiken kukkuraksi se on aitoa nahkaa ja 0li vieläpä alessa!!

mutta nyt on kiiruhdettava hoitamaan kaikki tavarat kasaan, heissulivei! Yyterissä nähdäään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti