lauantai 15. tammikuuta 2011

Sexta-feira

Hyvaa perjantai-iltaa! Ei kylla tunnu yhtaan perjantailta tan lomailun takia. Nyt taalla kotona lomailu on tehda ei yhtaan mitaan. Ainoot asiat mitka on paivajarjestyksessa on kodin siivous, koska kotiapulainen ei oo talla viikolla toissa (ja lattiat pitaa pesta tosiaan joka paiva ja polyt pyyhkia, ei meilla ainakaan Suomessa kotona.. :-D), lounaan valmistaminen ja salilla kayminen. Muuten sit katotaan vaan telkkaria, leffoja, kaydaan koneella, luen kirjaa tai kirjotan paivakirjaa.

Tiistaina taalla alko vuoden 2011 BBB. Mikas se semmonen? No Big Brother Brasil tietty! Kylla, olen niita ihmisia jotka katsoo sita sarjaa, enka ajattele etta se on ihan idiootti-tyhma-roskasarja . Tai no okei, on se vahan semmosta homppaa, mut mitapa sen valia? :-D
Ja varmaan koko Brasiliaa jarisyttava asia (TV-maailmassa) talla hetkella ; saippuasarja Passíone loppuu tanaan!! Siis taalla Brasseissa joka ikinen mieskin tollottaa tv:n edessa arkisin klo 21, katsoen saippuasarjaa, jonka rinnalla Salkkaritkin on ihan laatuluokkaa. Ja tanaan kyseinen saippuasarja paasee loppuunsa, niin klo 21-22 ei oo tehty talla viikolla yhtaan mitaan muuta kun katottu jannittyneena telkkaria. Ja tanaan meille tuli oikein mummu ja serkkukin kattoon viimesta jaksoo. Huvittavaa muutenkin taa saippuasarjojen seuraaminen taalla ; ne on aina yleinen puheenaihe, ja kun tassa Passíone-sarjassa joku henkilo oli sairastunut johonkin sairauteen (ei siis oikeesti, pelkastaan tassa sarjassa), niin ihmiset voivotteli sita ihan tosissaan! "Voi parkaa, ihan kay saaliksi!"

2 kommenttia:

 1. Pisti hymyilyttämään tämä postaus, ihan tuon saippuasarjabuumin takia. :-D Hassua, että yksi televisiosarja otetaan noin "tosissaan". Mutta ehkä se kuuluu siihen kulttuuriin?

  Oon seuraillut sun blogia jostain syksystä asti ja taisin lukea ensitöikseni tänne blogiin löydettyäni kaikki aikaisemmat postaukset.
  Ihan todella mielenkiintoista seurata sun vuotta siellä Brasiliassa! Varsinkin se on mun mielestä ällistyttävää, miten voit oppia kokonaan uuden kielen. Et siis ole lukenut Portugalia aikaisemmin?

  Niin upeaa, että oot uskaltanut lähteä toiselle puolelle maapalloa ja aivan toisenlaiseen kulttuuriin. Saat olla todella ylpeä itsestäsi. Itse en uskaltanut lähteä lukion ekalla luokalla vaihtoon, vaikka olin koko yläasteen siitä haaveillut. Toi kokemus todella rikastuttaa sun elämää. :)

  VastaaPoista
 2. Niinpa, sita makin ihmettelin! Ja varmaan se on se naitten luonne, kaikki on aina kauheen sympaattisia :)

  Kiitti paljon, taa on kyl ihan huippukokemus, voisin nyt jo sanoa! :)

  VastaaPoista