keskiviikko 18. toukokuuta 2011

I'm back from the Amazon!

Mahtava reissu - TAAS! Ensinnakin porukka oli taas huippua ja nyt oon taas monen monta kokemusta rikkaampi! Yot nukuttiin laivassa, riippumatoissa ja yks yo paastiin nukkuun viidakossakin! Silla reissulla kaikki oli sita mielta etta mun taytyy suomalaisena hakata polttopuuta, ja yllatin itsenikin olemalla siina parempi ku monet pojat :-D Nyt on pidetty kadessa elavaa alligaattoria, piraijaa ja apinaa... Nahty kaarme ja laiskiainen. Intiaaneja myos. Ja syotetty vaaleenpunasille delfiineille ruokaa! Laitan joitakin kuvia tahan.


SUOMI I LOVE YOU, TE AMOOOO!!!!! Oon hehkuttanu tanaan koulussa kaikille kuinka Suomi voitti maailmanmestaruuden jaakiekossa. Ikava kylla kaikki ei ees tieda koko lajia... Mut ei se mitaan, saa olla super-ylpea kotimaastaan! Huippuaaaa!!
Anyway, eilen menin kuoleman vasyneena puoli kymmenen maissa nukkuun, ja silti tanaan koulussa harrastin ns. pilkkimista! Nytkin alan oleen jo niin vasy ettei tuu mieleen kauheesti kirjotettavaa. Joten ma tasta meen.

P.s. 7 viikkoa jaljella!!

2 kommenttia:

  1. Me ei nähty yhtäkään krokotiiliä..:( ja mistä te löysitte apinan ku ei me niitäkään nähty.. höööh mut oli silti ihan huippu retki ja tuntuu et siitä ois jo ikuisuus! Amazonas <3

    VastaaPoista
  2. Juu siina kesti ihan torkeen kauan et edes yks vene sai ton krokon kiinni! Apina oli yksityisomistajan, jossain pikkukaupungissa jossa me kaytiin jatskilla :D Joo oli kylla ihan mahtava kokemus!!

    VastaaPoista