torstai 11. elokuuta 2011

Back to schoool (and pilates)

Niin se koulukin vaan taas alkoi. Tuntuu et se oli ihan äsken ku mietin et "Jee, ei tarvi mennä yli vuoteen lukioon!!" - ja hups, siellä sitä taas ollaan! Mulla on tässä ainakin ihan semmonen alotuksen huuma taas ja kauhee into opiskeluun, saa nähdä jos/koska sekin hälvenee... :-D Kirjat ym. jutut on kylläkin vielä ostamatta, mut kai ne tässä ehtii....

Mut eilen sitten 17:15 riensin Hämeenpuiston Gogo:lle hitaaseen, herkulliseen kidutukseen... Nimittäin pilatekseen :D Siellä taas syvät vatsalihakset huusi halleluujaa ja totesin että tää pitää ottaa tavaks, siis ne Pilates-tunnit. Suosittelen ;) Ja ihan kohta lähden kaupunkiin Body Attackiin hikoilemaan!

Niin ja eilen mulla oli koulussa päällä tollanen, Zarasta ostettu käärmeennahkakuviollinen paita, josta tykkään kovastii!
Mut nyt täytyy rientää!

1 kommentti:

  1. Saisit kans kertoo sen pinkin huulipunan merkin, mitä sulla oli ekana päivänä, se oli ihan mahtia! Ja sulla oli muuten ihanat jumppavaatteet tänään :))

    Pitäis kanssa hommata jotain uutta toppia ja shortsia, jotka sopis uusiin kenkiin.. En oo puoleentoista vuoteen ostanut yhtäkään urheiluvaatetta, mulla on 2 toppia ja kahet shortsit ja käyn kuitenki suht usein :-D

    VastaaPoista