sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Miten kivaa herätä aamulla ja tajuta että kaikki ei ollukkaan pelkkää unta!

Tää viikonloppu on mennyt mukavasti! Perjantaina en lähtenytkään lenkille kun alkoi taas vaihteeksi sataa, joten suuntasin salille. Siellä sitten huomasin että Body Pump alkaa kohta ja päätin mennä kokeileen taas pitkästä aikaa miten ne painot nousee..... Ja mun lihakset muistuttaa siitä vielä varmaan huomennakin! No, sit sieltä tulin kotiin, söin ja kattelin leffaa... ja puolen yön jälkeen tuli lähdettyä ylimääräselle koiranulkoilutuslenkille ja siitä eteen päin mun vkl on mennyt oikein mukavasti hahah!

Lauantaina olin sit taas Body Attackissa ja tänään vähä reilu tunnin hyvällä lenkillä! Mikä sen parempaa ku lenkillä huomata kuinka kunto on noussut :) Mut mun lihakset kertoo että huomenna on vuorossa lepopäivä. Nyt vielä viimeset tankkaukset espanjan sanakokeeseen, se on morjes!

4 kommenttia:

 1. huomasin eilen bussista ku epilän kohal ku hölkkäsit menee :D pitäis joo itekki vissii alkaa vähä aktiivisemmin lenkkeilee..

  VastaaPoista
 2. Haha siellä hölkkäsin meneen joo :D on se kivaa hommaa ku sitä ryhtyy aktiivisesti harrastaan 8)

  VastaaPoista
 3. hei olisitko innokas tekemään tiivistetyn postauksen sun vaihtovuodesta. Esimerkiksi kertoisit sun kaupungista, millaista oli aluksi kielen kanssa ja kuinka nopeasti opit sen,koulusta sekä myös kavereista ja perheestä olisi kiva kuulla!!:)

  VastaaPoista
 4. Jooo hyvä idea, voisin koittaa jonkun semmosen koota ja kirjottaa heti ku ehdin! :)

  VastaaPoista