keskiviikko 5. lokakuuta 2011

bed time, best time

Heissan! Se olis keskiviikko takana, kevyet 8h ja sieltä suoraan ajotunnille = ei hyvä yhdistelmä. Varsinkaan kun taukoo tosta autoilusta oli melkein kolme viikkoa... :-D Ei sujunu meinaan ihan ku rasvattu... No, päällä mulla oli kuitenkin päällä tänään Boomerangin jo kolme vuotta vanhat ratsastushousumaiset housut (niissä menee noi saumat sillain hauskasti) ja tollanen raitapaita. Housuissa vielä oli äidin vanha musta vyö missä on kuolaimen näkösiä kultasia yksityiskohtia mut en jaksa nyt kuvailla kauheesti... :D

Eilen olin taas Body Attackissa, tänään en jaksanut enkä kyllä olis ehtinytkään mitään jumppia harrastella. Saa nähdä josko huomenna :) Nyt siirryn katteleen jotain tosi sivistävää telkkariohjelmaa, moikkamoi

6 kommenttia:

 1. Olis kiva jos tekisit jonkinlaista ruokapäiväkirjaa tänne joskus? Kirjaisit ylös kaikki päivänaikana syödyt ruuat :) ( plussaa olis viel kuvat..) Ihana blogi, ja oot tooosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Jooooo ehkäpä voisin semmosen joskus tehdä!
  Voi kiitti kauheesti! :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on kiva blogi ja vaikutat sen perusteella symppikseltä, mutta kehottaisin sua ehdottomasti (enemmän lukijoita saadaksesi) panostamaan enemmän kuviin. Olet kuitenkin kiinnostunut vaatteista ja käsittääkseni omistat järkkärin, joten valjasta joku ottamaan susta asukuvia ulkona jne. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkistä, taidan tietää sen itekkin.. Ongelmana on et kuvaajaa on aika harvoin saatavilla 8( Mutta pidän mielessä, koitan parhaani :)

  VastaaPoista
 5. mistä toi neuletakki on? :)

  VastaaPoista