maanantai 3. lokakuuta 2011

Maanantai taas

Niin se "pitkä" viikonloppu taas hurahti! Tänään alko koulussa uus jakso. Loppuvuoden lukkarit näyttääki sit siltä et ei vapaa-aikaa ihan LIIKAA ole... Ja parasta on et huomasin et seuraava koeviikko osuu just sitä seuraavalle viikolle ku täytän 18... Eli nyt olis parasta oikeesti hoitaa nää opiskelut kunnolla et sit voi käydä vähän juhlimassakin synttäreitten kunniaksi 8)

Pääsin tänään siis vasta neljältä, ja sen verran oli väsy ja pää jäässä että hyppäsin väärään bussiin kun piti kotiin lähteä! Kun bussi sitten yllättävästä kohtaa kääntyikin, niin ihmettelin eka et miks kukaan muu ei kummastele outoa reittivalintaa! Kunnes tajusin et mä taisin olla ainoo joka oli hypänny väärän bussin kyytiin.. 8) No ei se mitään, onneks aurinko sentään paistoi!

Tossa kuva täydellisistä bootseista mitkä löysin Max&Co.:lta. Jos mulla olis rahaa mielinmäärin, ostaisin noi saman tien, mutta kun en nyt haluis 300€ laittaa noihin kenkiin.... Niissä oli sekä kärjessä että kantapäässä tollaset metalliset yksityiskohdat. n a m i

Mutta nyt nukkuun, BOA NOITE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti