lauantai 22. lokakuuta 2011

Paris day 2

Hyvää lauantaita! Täällä viettelen sitä kotona. Blaah, nyt ärsyttää olla 17. :-D Vielä neljä viikkoaa... No, tänään olin tosiaan taas kolme jäävuoroa opettamassa pikkulapsia luisteleen, oli tosi kivaa! Parasta on se kun niille pienille tulee aina mieleen kertoo jotain huipputärkeitä juttujansa kesken luistelun, tyyliin: "Arvaa mitä.......! Meille tulee tänään vieraita!!" tai "tiiäkkö mitä Ines.... Mun koira kuoli kolme viikkoa sitten..." Surullistahan tuo mutta minkäs teet kun ei olis hirveesti siinä aikaa keskustella niitten kans aiheista... :D Ihania ne :-)

Tässä seuraa taas vähän kuvia Pariisista, sunnuntailta. Päivä kun käytiin tutustumassa Eiffeliin! Siellä muuten oli pari muutakin hassua jonottamassa...

Tänään olin vaihteeks kauppoja kiertämässä ihan vähän.. Ostin Gina Tricot:sta mun jo aikasemmin himoitsemat mustat korkeavyötäröiset shortsit, joissa on 2 vetoketjua ja vähän nahkaa, rakastuin 8-) Kuvaa niistä myöhemmin! Niin ja laitan kuvaa myös Pariisin ostoksista tässä sitten kun ehdin! :) Hyvät vkl:t!

P.S. KEKSIKÄÄ MULLE HALLOWEEN-ASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiitos

3 kommenttia:

 1. I love this post and also your blog!
  I follow u!
  pass to mine and follow me too :D
  http://francescagiusti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Sairaan hyvännäköinen nahkatakki! Hieno sävy, näyttää istuvan kivasti ja taitaa olla tosi laadukasta pehmeetä nahkaa. Mistä oot löytänyt?!!! - Ihailija

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ja se onkin ihanan pehmeä! :) Toi on ostettu Barcelonasta sellaselta liikeketjulta kuin Massimo Dutti. Vähän niinkuin Zara, mutta tasoa parempilaatuisempi :)

  VastaaPoista