keskiviikko 26. lokakuuta 2011

tea time

Ihanaa, viikon ärsyttävin päivä, keskiviikko, on taas kahlattu päätökseen pikku hiljaa! Alankin oleen taas ihan poikki, tänään haluun OIKEESTI aikasin nukkuun, siitä ei eilenkään tullu yhtään mitään. Tänään lupaan mennä ajoissa! 8-) Ensin kyllä taas täytyy lukee enkun sanoja ja Tuntematonta sotilasta... kiinnostuskerroin 150! Onneks mulla on jättikupillinen teetä vieressä. (niinkuin joka ilta)

Hei tässäpä pari mun ostosta Pariisista! Zarasta tommonen kiva paita, se on ihanan sileetä ainetta ja siinä on nappeja ja kaks isohkoa taskua edessä. Toi kylläkin makso vähän enemmän mitä Zaran paidoista vois yleensä kuvitella, mutta luulen et toi on hintansa väärti! Olinkin etsinyt tollasta jo pidemmän aikaa. Samalla Zara-käynnillä käteen tarttu myös tollanen kiva vaalea huivi, jossa on käärmeennahkakuvioo (looove)

 

Hahah ihan pelästyin viimesessä kuvassa kun tajusin että koirakin oli eksynyt kuvaan... creepy

Huomasin tässä just että tuli siitä eilisestä Combatista selkälihakset mukavan kipeiks! Taisin hakata aika raivolla... :-D No, ei se mitään, lihaskipu on aina kiva juttu 8) Nyt meen tankkaan noita enkun sanoja.

3 kommenttia:

  1. May i pry into your height affairs, please? - Ihailija

    VastaaPoista
  2. Hesasta Feminett-nimisestä liikkeestä! Kämpiä vastapäätä, kävelykadulla. :)

    VastaaPoista