torstai 24. marraskuuta 2011

Que bom te ver, sol!

Hellou taas täältä koeviikon keskeltä! Tässä on ollu kauheesti kaikkee ohjelmaa, kokeisiin lukua, ajotuntia, jumppailua ym. sellasta niin en oo jaksanut mitään tänne kirjotella. Tosin nyt täytyy kyllä myöntää että mulla ei oo ikinä ollut näin vähän stressiä koeviikosta ja koeviikon aikana! En tiiä onko se hyvä vai huono, mutta tähän asti kaikki kokeet on ainakin tuntunu menevän aika hyvin! :)

Nyt tuolla on ihana ilma, aurinko yllättäen paistaa ja ulkona näyttää enemmän joltain kevätpäivältä kuin marraskuun loppupuoliskon iltapäivältä?! Outoa :D Sais se lumi kyllä jo pikkuhiljaa sataa :) Nyt lueskelen espanjan sanoja ja juon ystävääni kahvia :)
Nyt mun ainoo stressi on lauantaista ja siitä elokuvahahmoasusta........ Mulla on pää tyhjänä, ideoita kaivataan; jokskin elokuvahahmoks pitäis pukeutua, ihan mikä tahansa, saa olla myös piirretty hahmo!

6 kommenttia:

 1. darth vader!!!! :D tai joku seksikäs versio siitä? :D

  VastaaPoista
 2. C'est mon amie aussi, le café magnifique! Ps. Iines-ankka?? (mä en tajua mistä tää nyt tuli mieleen..) Mutta kannattaa ehkä kuitenkin keksiä jotkut housut....... - Ihailija Aku

  VastaaPoista
 3. pretty woman! heheee tosin saattais olla vaikeeta ilman peruukkia...

  VastaaPoista
 4. Joo mietin kans oikeesti tota Pretty womania :DD mut tosiaan hiustenväri on vähän väärä......

  VastaaPoista
 5. Ei, tohon starwarsiin en kyllä oikein syty.... Iines-ankka kävi oikeesti mielessä jo :D mutta ei......

  VastaaPoista