torstai 26. huhtikuuta 2012

Mässäilytorstai

Torstai alko tänään hyvällä tunnin Spinning-treenillä, joka tuntuu kuitenkin valuneen nyt illan aikana jostain viemäristä alas kun käytiin iskän kans siivillä ja söin tossa juuri suklaata! Noohhh ei se kai haittaa.

Unelmoiden taas kuntosalista ja muusta terveellisestä, tässä tärkeämpääkin tärkeämpi (ja huipputaiteellinen) kuva mun Hullari-ostoksesta: Skyr-maitorahkat!! iso rakkaus urheilusuorituksen jälkeen välipalaks jos seuraavaan ruoka-aikaan on useampi tunti :) Suosittelen.

 Ja joku kuva salilta ajalta ku oli vielä pidemmät hiukset. Oli pakko ottaa kuva ku mun hartiat näytti mun mielestä niin isoilta tosta kuvakulmasta xD No, niillä jaksoin joka tapauksessa kuntotestissä kaikki käsipainoliikkeet! wohoo


6 kommenttia:

 1. Sä saat syyä siipiä ja suklaata :) sun ei ainakaan kuulu laihduttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha tiiän :D tuntuu vaan hölmöltä ku on käyny salilla nii syödä tommosta roskaa 8) No ei se mitään, hyvältä se ainaki maistu!

   Poista
 2. Välillä saa herkutella! : ) Ja sulla se ei ainakaan näy missään, haha.

  www.terhins.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Mulla on sulle tunnustus/haaste mun blogissa! :)

  VastaaPoista
 4. nomnom sun ruokakuvat on ni herkkuja (siis kaikki salaatit ym namit mitä blogis on aina täynnä)! ootsäki muuten kasvissyöjä, ihan ku en ois kauheesti lihoja bongaillu :P musta tuntuu et ku tuun suomeen ni en syö pitkään aikaan yhtään mitään muuta ku rahkaa ja raejuustoo...... noiden puute on varmaa vaikein asia brasiliaan sopeutumisessa ku enne söi tyylii joka ruualla:D tää sun blogis on muute tosi viihtysä, ain luen vaikka laiskasti kommentoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti kauheesti! :)
   En oo ihan TRUE-kasvissyöjä, mutta syön TOSI kasvispainotteisesti. Jos esim. joskus teen ite ruokaa kotona niin se on aina kasvisruokaa mitä teen.. :D

   Poista