sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Siivouspäivä

Eilen oli huippuhauska ilta :) Tää päivä onki sit menny aika iisisti ottaessa, "siivoillen" ja lukien. Saa nähdä jos sitä lenkille lähtis ku tuolla on noin kiva ilma kuitenkin!

Apua, huomenna jo vappu. Tänään aamulla kun heräsin (suu kuivana hienoisella päänsäryllä höystettynä) tuli ihan semmonen kauhistus kun tajusin että huomenna se oliskin sitten taas vappu. :D Rukoilen että saan puhelimeni huomenna takas, sillä kuvia olis niin helppo nappailla iphonella.

Aamulla tiedossa salitreeni ja koulussa liikuntatunnilla vapun kunniaks SUMOPAINIA. Kyllä, luitte oikein. xD Illalle ei oo mitään kiveenkaiverrettuja suunnitelmia, piknikille olis tarkotus mennä ja hauskaa tulee oleen joka tapauksessa :)  No, tässä vähän kuvia  tältä vkl:lta ja mun "siivous"-touhuista.

Mun jokapäiväinen hienosto aamupala
Ja voi kattokaa miten kesäisen näköstä!
Juutuin tänään lukeen mm. ala- ja yläasteen päiväkirjoja. Oli aika mielenkiintosta tekstiä :-D
Ja siivouksen lopputulos:

4 kommenttia:

 1. mitä tossa aamupalassa on??? o.o
  eiks sun pitäis syödä kunnon aamupala, kun urheiletkin.. Sun pitäis se jo tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kuules banaania, mansikoita, soijamaitoo, protskujauhetta, kookosöljyä... että niin, kyllä syön kunnon aamupalan :)

   Poista
 2. Syön kans kyllä 5 kertaa enemmän :D hahha enemmän vaan ruokaa naamaa! Ja hyyyi saasta kahvi mustana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kotona juon aina kahvin mustana mut sitä koulun kahvia ei kyllä saa alas ihan pelkälteen :D Joo no tohon syön vielä leipää päälle monesti!/enemmän tota smoothiee

   Poista