torstai 10. toukokuuta 2012

reibän

Hei ystäväiseni

En nyt oikein tiedä mitä kertoisin. Eilinen meni, en ollu salilla tai mitään ku oli lihakset vielä vähän turta :D Oli iiiihanan lämmin, pääsin ulkoiluttaan autoo taas ilman kattoa, sai otettua samalla vähän arskaa! Päällä oli ekaa kertaa Zarasta ostetut tommoset housut/legginssit. Noi on mun ekat tommoset leggarit, ja oli kyllä niin ihanat päällä! Niiden kaverina oli toi Zaran hapsuneule, korvassa host-siskolta saatu korvis, jonka pari on brassisiskolla maapallon toisella puolella :) Oli ihan kesäfiilis!
Tänään olin taas aamulla puntilla. Piti mennä aluks spinningiin mutta ei yh tään kiinnostanut aamulla, muutenkin lähdin liian myöhään että olisin siihen ehtinyt. :D Sitten tunniks kouluun ja sieltä menin viereiselle yläasteelle kertoon ysiluokkalaisille  että: "Lähtekää vaihtoon!!" Esitelmöin ja yritin myydä niille vaihtovuotta. Toivottavasti joku lähtee. 

2 kommenttia:

  1. pyytikö joku sut kertomaan niille vaihosta? vai miten? :) tollane ois tosi kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis ilmotin YFU:lle että voisin täällä Treella pitää semmosia kouluesittelyjä ku ne pyysi, ja sitten ne halus tossa yhessä koulussa nii menin :) Ens tiistaina sit toiselle ysiluokalle! Se oli kivaa! :D

      Poista