keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Yhtä hymyä!!

Tää on ollu jotenki ihan mahtava päivä!! No alotetaan vaikka aikajärjestyksessä.

Eilen mallitoimistotäti soitti mulle Miss Tampere Open 2012 :sta. En oo ikinä oikein innostunu noihin missikisoihin, varsinkaan mikään Miss Suomi -titteli ei mua mitenkään oo ikinä houkuttanut. Tampereella järjestetään vuosittain tenniskisojen, Tampere Open:in, yhteydessä tommonen pieni missiskaba, vähän niinkun jossa valitaan vähän niinkuin "Miss Tampere". Noh, mallimamma houkutteli mua tähän mukaan, mietin asiaa kotona ja niin mää sitten tänä aamuna siihen ilmoittauduin!
   Meen koko hommaan mukaan lähinnä kokemuksen kannalta, ja tuskimpa siitä mitään haittaakaan mulle on! Varmaan tulee ihan hauskaa. :) Ne varsinaiset kisat on tosiaan vasta heinäkuun lopussa, mutta kuvaukset niihin on jo ensi viikon torstaina! Jaiks. Niistä lisää sitten myöhemmin :)

Ja sitten noi YO-tulokset! Oon tossa viimeviikolla ja tän viikon alussa jännittänyt yo-kokeiden tuloksia, koska en saanut siitä portugalista edes mitään alustavia pisteitä, en siis tiennyt yhtään mitä odottaa. No, kaikesta alustavasta jännityksestä huolimatta en muistanut tänään aluksi koko juttua, kunnes yhtäkkiä koulussa meinasin saada sydärin kun kaikki puhu niitten tuloksista. Marssin ihan hermoraunioina kansliaan ja hain sen pikku paperiliuskan... Ja....

Sieltä se E tulla tupsahti!!!!! Oon ollu siitä lähtien niin ilonen! En tosiaan käynyt yhtäkään portugalin kurssia ja luin käytännössä yhden viikonlopun yli! Huhhuh!
Ja asioita ei huononna yhtään se tosiasia että nyt on 4 päivän viikonloppu edessä, huomisilta vietetään parastakin paremmassa seurassa!! Ihanaaaa

10 kommenttia:

 1. mullaki oli tänään ihan huippu päivä! sain töitä, yo-tulokset ja vielä pitkä viikonloppu päälle!<3 olispa elämä aina tämmöstä!:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa et jollain muullakin oli loistava päivä! Onneks se ei oo ees vielä ohi! :)

   Poista
 2. ihanaa et joillaki on tollasia super päiviä ja onnea E:stä! : )

  VastaaPoista
 3. Portugalista E, aika hienoa! Onnea :) Mistä tuo viimmonen kuva on? Näyttää ihanalta paikalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on tästä meidän kotiterassilta :)

   Poista
  2. voihan vitsi, mikä kateus iskikää:D

   Poista
 4. oon nii kateellinen teidän hienost talost ja rannast ja terassist ja....! viettäisin kyl mielellää iteki aikaa tuolla :D jos vaihetaan koteja?

  VastaaPoista
 5. "Olispa elämä aina tämmöstä."

  Elämähän on aina tuollaista. Kun on valmis tekemään töitä ja kestämään sitä hien ja pinnistelyn tuottamaa epämukavuutta. Saa sitten aika ajoin nauttia makeansuloisista hedelmistä... ;) - Ihailija Ps. Onnittelut kielilahjakkuudelle!

  VastaaPoista
 6. Mun blogissa on haaste sulle, käy kurkkaa : )

  VastaaPoista