tiistai 19. kesäkuuta 2012

Nike Training

Latasin tänään Appsin, Nike Training:in. Ladatkaa se iPhoneenne jos teillä ei sitä vielä ole!! Ihan huippu juttu! Sovellus on siis Niken, ja on vähän kuin oma Personal Trainer puhelimessa.
 En ehtinyt tänään salilla kokeilla mitään kunnon täysmittaista ohjelmaa tosta, mutta tein 15 min kestävän vatsalihastreenin. Oli meinaan hyvä! Tommosia treenejä appsissa on tossa Get Focused -osiossa vaikka miten monta erilaista! Mulla on meinaan ollu ongelma että teen aina viikoittain samanlaisia liikkeitä. Mutta vaihtelu tosiaan virkistää ja toi oli tehokas :)
Kun painaa tosta Do Workout, treeni tulee ajastettuna kellon kanssa putkeen ja samalla tulee ohjeita!

Tänään kävin töiden jälkeen ostamassa Kauppahallin kalatiskiltä tänään umpeutuvalla lahjakortilla kylmäsavulohta. Oli meinaan parasta kylmäsavulohta mitä oon ikinä syönyt! Sain sieltä vielä luvan käyttää lahjakorttia huomennakin, ja meen ostaan lämminsavulohta. Namnamnam
Nyt äkkiä nukkumaan! Nighty night

4 kommenttia:

 1. Mulla on kans toi mutten oo viä koklannu!:D

  VastaaPoista
 2. Moikka! Toi sun laittama kuva tosiaan autto mua treenimotivaatiossa;) oot tosi kaunis ja hyvässä kunnossa, kysyisinkin ett kuinka usein sä syöt herkkuja tai syötkö esim karkkia ollenkaan? Ja lasketko ikinä kuinka monta kaloria tulee päivässä syötyä? Ite yritän myös aina syödä terveellisesti ja lisäks käydä usein salilla ja lenkillä. Sun blogia on tosi kiva lukea ja täältä saa hyviä vinkkejä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirveesti! Herkkuja syön kyllä, sillon ku tekee mieli. Joka ei kuitenkaan oo joka päivä ja syön kohtuudella! Karkkia tosi, TOSI harvoin! Ja kaloreita en laskeskele (enää) ollenkaan. Joskus oon kyllä laskeskellut... Tärkeintä vaan että syö sillon kun on nälkä ja syö terveellistä ja hyvälaatuista ruokaa :)

   Poista