keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Sun, where are u

Hei minnekkäs se kesä jäi? Mihin katosit?! Koko ajan vaan sataa ja tuntuu ku olis syksy! :( No, tässä on se hyvä juttu että sali voittaa näillä keleillä laiturilla makoilun 6-0! Tänään olin taas salilla, ja ai että oli hyvä treeni! Jopa siitä huolimatta, että ajaessani sinne, tuntu että nukahdan kohta. Mutta sain kunnon hien päälle (johtuen ehkä osin super-kosteesta ilmasta), tein kyykyt (5x20 - 20kg:lla), haukkarit 6kg:lla Bosu-pallon päällä seisten ja Nike Trainingin vatsatreenin. Olin niiiin rikki sen jälkeen.

Tuli muuten mieleen hyvä vinkki niille, joilla on ongelmaa kuntosalilla painojen valitsemisen kanssa; jos pystyy tekemään sarjan ilman että ilme värähtää, teet liian kevyillä painoilla! Mulla itellä ainaki menee välillä niin tuskalliseks että siinä ei yksinkertasesti voi olla naama peruslukemilla. Sillon ainakin tietää että kehitystä luvassa ;)
 Jeejee hyvää reenailua teille! Mää syön huomenna ainakin kakkua mummun 70-v synttärikahveilla! :)

1 kommentti:

  1. Oikeessa ton ilmeen kaa!!:D pätee myös jumppaan... Kyllä se ilme väkisinkin värähtää jos kovan treenin vetää! Harmittaa kun oon käyny niin vähän ny salilla ja vaan jumpissa, ens viikko pitää si painottaa enemmän saliin;) (helpompaa kun Mirka on lomalla! Hahha)

    VastaaPoista