perjantai 24. elokuuta 2012

Breakfast at Ines's

Hej på er!

Nää päivät menee niiiin nopeesti etten ehdi edes kissaa sanomaan. Päivät menee aika lailla vaan koulussa, lukiessa ja salilla. Niin ja käytiinhän me poikaystävän (ohhoh xD) kanssa leffassakin keskiviikkona kattomassa Ted. Oli muuten sairaan hauska, suosittelen!  Ja nyt ei sitten taas tunnu yhtään perjantailta. Huomenna pääsee onneks taas tekeen töitä ja rahaa :-D

Anyways, joku nimeltä Anonyymi tässä joku päivä kyseli että syönkö aamupalaa. HELL YEAH syön :-D En suurin piirtein vois elää jos en syö edes jossain vaiheessa aamiaista. Yleensä syön sen kotona, rauhassa, kahvia juoden ja aamulehteä selaillen. Jos kuitenkin jostain syystä en ehdi näin tehdä, otan aamupalan kouluun mukaan tai ostan koulusta esim. ruisleivän ja kahvin.

Mutta, mun normaali aamupala on vähintäänkin tämä: kahvi ja isohko smoothie-lasillinen. Juodaan koko perhe joka aamu tommonen. Siihen tulee jotain marjoja (mansikkaa/mustikkaa/viinimarjaa/puolukkaa/karviaisa.....), banaania, soijamaitoa, protskujauhetta, kookosöljyä ja kanelia. Toi on super hyvää ja ennen kaikkee täyttävää :)
Jos kuitenkin mulla jää noiden jälkeen vielä nälkä ja aikaa riittää, syön lisäksi jugurttia ja pähkinöitä tai parhaassa tapauksessa mun home made -mysliä! Toi vaan on parasta :)
Nyt vaatteitten vaihtoon ja salille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti