keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hapsu

Wau, tänään tulee mun  vanhemmille 20 vuotta täyteen naimisissa, sille on jo syytä nostaa hattua :) Siispä saan olla tän illan yksin (tai kaksin) kotona. Nyt olis keksittävä taas että mitä sitä söis. Tekasenko äkkiä vaan jonkun mun perinteisen tonnikalasalaatin vai haenko jotain...? Ei mitään käsitystä vielä!
Noi hapsut näkyy vähän huonosti mutta ostin tässä taannoin kuitenkin Ginasta (jessus, kuka olis arvannut) ton kivan samettisen mustan t-paidan jossa on hapsuja :)

Nyt vielä pari päivää koulua ja sitten koittaa viikonloppu = weekend festival! Ou jeee en tajua miten se nyt jo on - kun sinne puhuttiin menevämme niin siihen oli aikaa vielä monta kuukautta! Nää on itseasiassa mun ekat festarit ikinä. Ei oo ikinä tullu lähettyä mihinkään eikä oo myöskään ollu semmosta festaria mihin olisin ihan niiiiiiiiiin paljoa halunnutkaan. :) Luulen että perjantaista tulee HUIPPU!
 P.s. äsken en voinu vastustaa kiusausta ja ottaa käyttöön taas iPhone, vaikka siinä ei ne äänet toimikaan... 3 viikkoo ilman instagramia oli vaan jo liikaa... HA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti