sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Jutta ja superdieetit

Tässä viimesiä viedään, 12h päästä istutaan jo koulun liikuntasalissa yo-vihot edessä!! Lukemisesta ei tunnu tällä hetkellä tulevan oikein mitään, joten oon tässä vähän siivoillu huonettani, juonu teetä ja kattonu Liviltä Jutta ja superdieetit -maratoonia. :-D

Kun tota kattoo, kun noi 0%rasvaakehossa -naiset pumppaa viimesiä silauksia vartaloihinsa ennen Body Fitnessin SM-finaalia, niin tuntuu että eikö toikin voi olla jo jonkin tason syömishäiriö? Toisaalta ei, eihän toi noitten dieetti ole koko aikainen ja heti kisan jälkeen rasvat ja nesteet tulee äkkiä kehoon takas ja kisaajat vetää kauheet kasat donitsia, karkkia ja sipsiä nassuun monen kuukauden tauon jälkeen... Mutta toisaalta, eihän toi nyt herran jestas ihan tervettä ole :D

Bikini Fitness taas, on se vähän ihnimillisempi ja terveempi versio noista kisoista. Jopa mulla itsellä olis pieni kipinä tollaseen. :-D Rakastan esiintyä, ulkonäkö on mulle super tärkeä asia ja treenaamisestakin tykkään tosi paljon ja lihaksetkin mulla tuntuu kasvavan aika kivasti kun vaan reenaan. Mutta... En sitten tiedä... Luulen että oon mielummin ihan muuten vaan hyvässä tikissä, kuin että jotakin kisoja varten rupeisin punnitsemaan jokaista grammaa, jonka laitan suustani alas :)

Ja niin, ei toi nyt niin nättiä olekaan! :-D Vai mitä tuumitte?


6 kommenttia:

 1. Ei ollenkaan nättiä.Sama koskee miehiä. Ylipumpatut köriläät eivät todellakaan hetkauta meikäläistä. Kunhan pitää itsensä normaalissa kuosissa, ei yli- eikä alipainossa, on paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mun mielestä toi bikini-fitness kiikkuu siinä ihan rajoilla... Body fitness on mulle ainakin ehdoton ja iso EI!

   Poista
 2. Siis musta on tullut ihan hullu fitness fani, ja omasta mielestäni toi on siistin näköistä! Haluaisin itse vielä joskus alkaa treenaamaan jotain kisoja varten. Ehkä kuitenkin joku fitness-malli kilpailu olis kaikkein realistisin itselleni. Sekin kisa vaatii työtä, mutta treenaamisen ohessa ehtisi ehkä tehdä vähän jotain muutakin. :-D
  Saas nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis voi vitsit mäki just varmaan tän postauksen jälkeen näin kun jossain noista jaksoista oli just semmoset fitness-malli kisat!! Ne kuulosti parhailta kyllä mulle. :D Koskakohan semmoset seuraavan kerran järjestetään...?

   Poista
 3. Ohan noi naiset aika upeita selkeine lihaksineen, mutta paljon kauniimpia ne on offilla. :) Mun mielestä tota kisakuntoa ei voi sanoa kauniiksi, pikemminki luonnotonta!

  Tuli muuten mieleen, että miten selkeet ja näkyvät lihakset vaikuttais, kun teet paljon mallihommia tms?:) tai kun puhuit tosta fitness-kipinästä, niin pystyisitkö sä yhdistämään ne kaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei tota kovin luonnolliseks voi sanoo, ja on toi kropallekin aikamoinen rääkki!

   Hyvä kysymys! Eihän mallintöitä vois ihan tommosElla bikinifitness kropalla tehdäkkään, ainakaan tolla kisakunnolla. Mutta mallilla saa kyllä näkyvät lihakset olla ... Ei kylläkään kauheen isoja lihaksia! Joten se olis varmaan sitten niinku joko tai...

   Poista