lauantai 27. lokakuuta 2012

1/2 check

Naisday-messuista puolet takana, puolet edessä! Päivä meni onneks tosi nopeesti, vaikka jouduinkin heräämään luvattoman aikasin, 5:45.  Ja eikun Tampere-talolle hiuksia suoristuttaan ja pakkeloimaan naamaa!

En kyllä tajua, kerrankin kun mulle tuli viikonloppufiilis niin mulla on seuraavana aamuna kuudelta herätys. Blaah :-D No, eiköhän näitä viikonloppuja riitä. Ja en todellakaan valita, oon vaan ilonen nyt kun kerrankin näitä mallinhommia on mullakin vähän enemmän! :)
 Siellä sitten painettiin kaks näytöstä, törkeessä kiireessä ja super pienissä vaihtotiloissa (ja näiden aiheuttamassa stressissä...:-D) Ja Skyrin voimalla tietty ;) Noi vaan on ihan parhaita, kun niissä tulee lusikkakin mukana ja kaikki!
Toinen juttu mitä en tajua: miten noissa näytöksissä tulee aina niin HIRVEÄ JANO?! Siis kurkkua kuivaa aina niin tajuttomasti näytöksen jälkeen :-D

Kun pääsin kotiin niin tankkasin itteeni yhden banaanin, jugurttia, hunajaa ja auringonkukansiemeniä. Ja kahvia tietty.


2 kommenttia:

  1. Haha ainahan tollasissa jano iskee!!:-) nami mitä välipalaa !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, en vaan silti ymmärrä kun ei toi kuitenkaan mikään hirvee urheilusuoritus oo... enkä nyt ihan niiiiiiin paljon hikoilekaan xD Kai se on sen lakkapilven ansiota..

      Poista