tiistai 16. lokakuuta 2012

Helsingin Muotimessut, täältä tullaan!

Siis A P U A!!!!!!
En pysy nahoissani nyt!!!
Hoen vaan koko ajan ääneen "jes jes jee jes jes"

Tänään tossa pari tuntia sitten kun lähdin salilta, huomasin että rakas mallimamma on soittanut. Soitin takaisin ja multa kysyttiin että voisinko lyhyestä varoitusajasta huolimatta lähteä Helsingin Muotimessuille näytöksiin torstaina. Jaa että voisinko?!?!?!! No totta helvetissä :-D Nopee soitto Susannalle, äidille, poikaystävälle ja kummitädille että pääsisinkö heidän luokse muutamaks yöks majottuun! Kaikki tärkein on nyt järjestyksessä. Enää pitää selvittää pää tästä innostuksesta ja miettiä mitä oikeesti tarvin mukaan.

Yleensä tämmöset näytökset saan tietää jo niin hyvissä ajoin, että ehdin viikkoa etukäteen jo suunnittelemaan suurin piirtein kaiken: mitkä vaatteet laitan, mitä otan mukaan, moneltako herään, mitä täytyy tehdä edellisenä päivänä ja ennen kaikkea ne tärkeimmät: eväät! Nyt täytyy laittaa super vaihde päälle ja hoitaa kaikki muutamassa tunnissa!!

 Mutta pääasia on: oon niiiiin ilonen!!!

P.s. kertokaa mulle joku hyvä itseruskettava...?

9 kommenttia:

 1. huippua!!:) laita sit kuvia tänne!:)

  VastaaPoista
 2. Apua tää on niiin siistii!!! :DD <3 Luulin jo että joutuisin lähteen yksin! ;))) Soitellaan huomenna!!

  VastaaPoista
 3. Uuuu, siistiä! Suahan nyt oikeen viedään! :D
  (itseruskettavista en osaa oikeen sanoo, kun ei oo tullut koskaan käytettyä. oon iholtani valkoinen kuin lumi. kaikki ruskettavat voiteet näyttävät mulla karseilta :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon itekkin aina vähän kammoksunu niitten käyttöä mutta nyt tonne näytöksiin pitäis laittaa.. ei ihan toi kesän rusketus enää riitä :'(

   Poista
 4. Hyvä INES!!!=) sublime bronze loreaali!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jippii! Okkei hyvä täytyypäs kattoo...

   Poista
 5. Jee onneks olkoo! :) Mulla on Lorealin sublime bronzea vaahtona, jolla sain kyllä ihan loistavan tuloksen viime kevään lakkiaisiin. Illalla vaan levitys, antaa vaikuttaa yön yli (sotkee tosin lakanat, eli kannattaa laittaa joku huonompi lakana) ja aamulla suihkussa ylimääräiset pois niin tadaa ! Ton kun toistaa parina-kolmena päivänä peräkkäin, nii mulla ainakin tuli tosi hyvä ja luonnollinen lopputulos. :) Sitä sai kyllä laittaa ihan älyttömästi, koska se imeytyy niin nopeasti et jos laittaa vaan vähän, niin sitä ei riitä jokapuolelle ja tulee epätasanen väri. En oo varmaa ikinä kommentoinut sun blogiin, mut tää on ihan huippu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitti vinkistä! päädyin ostaan tota samaa sarjaa mutta sen voiteen, kun myyjäkin suositteli sitä jos on vähänkin kuiva iho :) Voi kiitos kauheesti, miten kiva kommentti! :)

   Poista