perjantai 5. lokakuuta 2012

Oh lord help me

En oo taas pitkään aikaan ollu ihan näin väsy. Päästiin Susannan kanssa taas PR-hommiin Asta-messuille täks viikonlopuks. Tää tarkottaa arvontakuponkien jakamista minihameissa ja yli 10cm:n koroissa väh. 6h. Voin kertoo että mua sattuu vieläkin kävellä, vaikka töitten päättymisestä on jo kuusi tuntia. Noh, onneksi tota on vielä kaksi päivää!! ;-D

Mun väsymys purkautukin sitten kun pääsin kotiin ja pillahdin itkuun... Tähän johti 6h viimesestä suupalasta, väsymys, sää ja se lähestyvä aika kuukaudesta... :-D Tuttua, anyone?

Tässä kuva tiistai-illan lookista 8-)
 Nyt nukkumaan, ja toivon että mun kovia kokeneet jalkaparat kokis ihmeparantumisen yön aikana...

5 kommenttia:

 1. Moikka! Teet ihanan näkösiä ruokia ja syöt tosi terveellisesti! Pidätkö välillä kuitenkin sellasia päiviä että saat syödä mitä vaan, myös herkkuja ja niin paljon kuin vaan haluat?niin ette paljoa ajattele kannattaako tätä syödä tai onko terveellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Voi kyllä pidän, en mä muuten jaksaiskaan niin terveellisesti syödäkkään. Joskus annan luvan itelleni herkutella esim. jätskillä, suklaalla tai muulla karkilla... Mutta muuten ruuista en oikein edes himoitse mitään epäterveellistä, esim. hamppareita tai pitsaa :p ainoa "pahe", jos sitä voi siksi kutsua on ruuista joku hyvä pasta :-)

   Poista
 2. voi ompas sun hiukset kasvanu paljon :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Vielä ku suoristan niin ne näyttää erityisen pitkiltä taas :-D

   Poista
 3. Joo tiedän todellakin tunteen:D

  VastaaPoista