torstai 13. joulukuuta 2012

AlgeBRA

Huh mikä päivä! Ei voi muuta sanoo :-D

Koulun jälkeen (ja kaupoissa pyörimisen jälkeen) mun ohjelmaan kuulu tämmöstä: (okei, en nyt ihan syönyt tota raejuustoo kaikkee tosta purkista, jugurtin kanssa vaan...)
Ja tosiaan Hennesiltä mukaan lähti noi ihanat alusvaatteet mitä jo joku aika sitten ihastelin! Noi on niiin ihanat...
Mutta ai että kun oli taas hyvä salitreeni!! Tosiaan Spinning meni ohi suun kun bussi päätti olla myöhässä sen 20min. Ja kun pääsin vihdoista viimein salille, ajattelin mennä Body Stepiin, mutta kas kun oli muka ponnari jäänyt kotiin. Ja päätin mennä vaan salille rääkkiin ja taiteilin parista pinnistä tommosen! (ja se mun ponnarihan oli vaan tippunut sinne pukuhuoneen lattialle)
Eli: Jos huomaat salilla että hiuslenkki on jäänyt kotiin - Ei hätää!! Kaivele huolellisesti kaikki taskut ja laukku perin pohjin, sieltä voi hyvinkin löytyä pari pinniä. Jos näin ei kuitenkaan tapahdu, käy läpi kaikki kaapit naisten pukuhuoneesta - sieltä 99% varmuudella löytyy pari pinniä ( Hyvässä lykyssä myös ponnari jolloin huolesi ovat kaikonneet täysin). Sitten vaan nappaa tosta ohimoilta vähän hiuksia, kieputtaa ne ja laittaa ne pinneillä yhteen kuvan osoittamalla tavalla. Näin pysyy suurin osa hiuksista juuri tarvittavan verran pois naamalta. Jopa mun hiukset pysy, vaikka multa tota hiuskarvaa löytyy vähän enemmänkin!
Any how, henk. koht. tsemppaajan avulla tein kyykkyjä, jotka tuntu mun vanhoillaki painoilla jo ihan kuolettavilta pienen tauon jälkeen, mutta ei - laitoin 2x 2,5 kg lisää. Ja ai että miten hyvä fiilis tuli :)

4 kommenttia:

 1. Treenaatko muuten millä mielellä salilla? Eli teetkö pitkiä sarjoja ei-niin-painavilla painoilla vai lyhyitä maximeilla? :-) Ois myös joskus ihan mielenkiintosta kuulla minkälaisia ohjelmia teet, minkälaisilla painoilla jne.

  VastaaPoista
 2. Haha niksi-Pirkko :D toimii todellakin sun hiuksille, mulla tätä reuhkaa on jo vähän liikaa tuommotteeseen:Dd

  VastaaPoista
 3. mitä sitte vaikka olisitki syöny kaiken raejuuston?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh sitä että tossa on 400g! Ja se olis ollu aika paljon :-D

   Poista