lauantai 8. joulukuuta 2012

Lets have a toast for the douchebags

Lauantai-ilta, omena, jugurttia, pähkinöitä ja Goji-marjoja masussa ja kahvi kuppu edessä. Salitreeni takana :) Couldn't feel better. Ja tänään kivaa illan viettoa kavereiden kanssa :-) 

En oo varmaan sen jälkeen kun alotin salilla käymisen käyny näin vähää salilla viikossa kuin tällä viikolla! Kävin viimeks maanantaina Body Stepissä ja tänään sitten salilla. :-D No nyt on sitten ainakin varmasti energiaa ens viikolla painaa kunnolla hikoillen! ;) Mites teidän treeniviikko? Onko tullut parempia suorituksia kun mulla? :-D Luulen että on.

Tässä kuitenkin mun herkkuvälipalaa; jugurttia, raejuustoa, pähkinää, goji-marjoja ja hunajaa...
Ja lisäksi vielä ruisleipää, jonka päällä raejuustoa ja kurkkua :)

Nyt hiukset ja naama kuntoon ja tonne lumeen tarpoon. Hauskaa lauantaita :)

3 kommenttia:

  1. Namii! Ja välillä pitää olla kevyempiä jaksoja, että jaksaa! Piste:)

    VastaaPoista
  2. Itelläni mennyt nyt kaksi viikkoa ihan surkeilla treeneillä. Ollut flunssaa ja hirveästi menoja. Nyt tällä viikolla mäkin meinaan päästä taas kunnon treeniin kiinni! Ihan hirveä fiilis ollut, kun ei oo päässyt tekemään mitään. Viime tiistainakin menin flunssan jälkeen rauhassa salille. Oli tosi turhauttavaa tehdä pienillä painoilla. Tuli sellanen fiilis, että kuulun niihin naisiin, jotka tulevat vähän vaan heiluttelemaan painoja eivätkä treenaa kunnolla. :-D

    Joten on meitä muitakin, jotka eivät aina ehdi. Mutta ehkä se on vaan hyvä pitää vähän taukoja ja rennompia viikkoja. :-)

    VastaaPoista