perjantai 21. joulukuuta 2012

Piparia, anyone?

Vihdoin alkoi se ansaittu loma!! Sen oon viettänyt nukkumalla pitkään , syömällä rauhassa aamupalaa ja tekemällä hyvän treenin salilla. :)

Hyvät kaks reenipäivää on tässä tosiaan tullu vietettyä, vaikka on tässä kaikkee syötykin! Kuten piparitaikinaa, piparia, vähän suklaata jne. Eilen olin kuitenkin salilla koulun jälkeen, tuli erinomaisen hyvä aerobinen treeni! 30 min juoksua matolla + 60 minuutin Body Attack! Ja jaksoin paremmin kuin hyvin, vaikka luulin että jumpasta ei tulis ton juoksun jälkeen enää mitään. Onneks lähdin yrittään!

Tänään oli sitten lihaskunnon vuoro, alkuun juoksin taas 30min kovaa ja itseni hikeen, ja tein kyykkyjä sekä jalkoja yleensä, haukkareita ja vielä vatsalihaksia. Naminam.
Luulin että pääsin kaikessa rauhassa reenaan kun kello oli about 13, mutta vähän nauratti kun paikalle pamahti ryhmä nuorempia tyttöjä jotka vaan kikatteli, istuskeli ja kokeili eri laitteita. Ja parasta oli se että jättivät myös levypainoja tankoon... Kun ne vois ihan hyvin ottaa siitä poiskin :-D Oh well ;)

Nyt tiedossa joulusiivousta, jota en ole edelleenkään tehnyt sekä myöhemmin pipareiden koristelua! :) Ihanaaa, kohta on joulu!

4 kommenttia:

 1. tuttu näky nuo kikattelevat nuoret salilla!:D ja aika mageet kengät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Voi kiitos :))

   Poista
  2. Hahaha, mä reenaan mutta kikattelen kyllä myös :D

   Poista
  3. Haha no mutta sä ootkin poikkeus ;) sää kyllä reenaatkin :-D

   Poista