sunnuntai 20. tammikuuta 2013

2 Weeks Left

Taaaaas jälleen hieno treeniviikko takana! :) Intoa ja energiaa on piisannut. Se on jännä juttu mihin noihin jumppiinkin jää koukkuun. Jossain vaiheessa tuntia tuntuu siltä että "kuolen" tai että "en tuu enää ikinä!" , mutta sitten taas jumpan jälkeen olo on niin sanoin kuvaamattoman hyvä, että seuraavana päivänä on taas pakko päästä uudestaan. Josta tulikin mieleen että oonhan mää muuten opiskellutkin mistä toi ihan psykologisestikin johtuu... Yo-kirjoitukset täältä tullaan!
Ja menetin eilen Tabata-neitsyytenikin! Oli kyllä hyvä 30 minuutin intensiivinen intervallitreeni, ja suosittelen sitä kyllä kaikille. Siinäkin saa tehtyä mukavasti eri tasoja, riippuen kunnosta ja jaksamisesta yleensäkin. :)  

Elikkäs mun treeniviikko näytti tältä:

Ma: Body Attack 60min
Ti: Body Combat 60min + 30 min juoksua
Ke: Body Step 30 min + 20 min juoksua
To: 30 min juoksua +  Core Crunch (Nike Training Center) 15 min
Pe: Body Step 60min
La: 25min juoksua + Tabata 30 min
Su: 45 min juoksua  

Jälleen hyvin aerobista.... .... tasan 2 viikkoa jäljellä niihin kuvauksiin... Jaiks! 
 


5 kommenttia:

 1. Mitkä kuvaukset sulla on siis tulossa?

  VastaaPoista
 2. Oho todellakin aerobista !! Sounds good :P ps ota pois tää sanavahvistus!!! Kamala kommentoida kun se pitää Näpytellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jummi onks mulla se päällä?!?! En oo ees tajunnu! Vihaan meinaan ite aina ku se pitää laittaa :---D

   Poista
 3. Hei paljonko sä laitat siihen sun aamu smoothieen kookosöljyä? Sehän on kuitenkinn kovaa rasvaa niin paljonko sitä sais päivässä syödä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokalusikallinen per henki, eli meidän perheen tapauksessa 2 tai 3. :) Toi vissiin on se suosituskin. Kookosöljynhän on tutkittu jopa lisäämään rasvanpolttoa yms. :) Lisäksi mulla ei kuivu iho niin paljoa kuin esim. viimetalvena, nyt kun oon syönyt sitä jo pitkään!

   Poista