sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Answers part 1

Kiitoksia paljon kysymyksistä! Koitan niihin nyt vastailla niin hyvin kuin osaan. Ja teen tämän siis osissa, vaikka kysymyksiä ei nyt ihan niiiiiiiin hirveesti tullutkaan. Tällä tavalla voin kuitenkin vastata joihinkin kysymyksiin vähän perusteellisemmin jos siltä tuntuu :) Ja tämä mahdollistaa myös sen että teillä on enemmän aikaa kysyä! ;)

Aloitetaan!

Syötkö puuroa, pastaa, leipää ym.? Mistä hankit kuidut? Ja muutenkin missä suhteessa vetelet protskuja, hiilareita, rasvoja jne.? 

Puuroa en oikeestaan syö kun joskus ja jouluna. Kirjaimellisesti. :-D Joskus muinoin söin puuroa joka aamu, mutta kun siinä on pelkkää hiilaria niin juttu meni niin että heti puuron syönnin jälkeen olo oli melkeimpä ähky, ja sitten tunnin päästä taas mahaa oikein kurni!
Pastaa syön n. kerran viikossa, jos kotona tehdään. Siis rakastan itse pastaa, mutta silti muualla kuin kotona pyrin välttämään sitä (paitsi joskus italialaisissa ravintoloissa jos on aivan kamala nälkä... Ja ainahan se sen jälkeen vähän kaduttaa ;) Koulussakin jos on pastaa ja jotain kastiketta, otan yleensä pelkkää sitä kastiketta (liha/kasvis) + rehut.
Leipää syön kyllä, kuten ruisleipää ja täysjyvänäkkäreitä. Ja hapankorppua. Nam! Mutta niitäkin koitan syödä suht. vähän.

En todellakaan siis laske mitään kuitu/protsku/hiilari/rasva määriä, mutta kuituni hankin vaikkapa vihanneksista, kasviksista ja hedelmistä. Pähkinöissäkin taitaa niitä olla? Proteiinia syön vissiin aika paljon. Sitä tulee päivittäin aamupalalla ihan proteiinijauheen muodossa ja pitkin päivää maitotuotteissa kuten jogurteissa ja raejuustossa sekä tietenkin kanan ja kalan muodossa. Punaista lihaa syön (ehkä?) liian vähän.
Rasvoja tulee niitäkin aamusmoothiesta (kookosöljy), pähkinät.... Joskus lohesta, jota voisin syödä joka päivä...
Ainoa mikä jää vähän vähemmälle on siis varmaan noi hiilarit.
Hahha, tähän mahtui vaan yks kysymys ja vastaus, sillä nyt on mentävä! Koitan vastata taas viimeistään huomenna lisää!

1 kommentti:

  1. Ahhah, kiitos vastauksesta :D:D kuulostat niin ihanan terveelliseltä etten kestä! ;)

    VastaaPoista