perjantai 18. tammikuuta 2013

Että sellasta!

Hellurei!

Huh nyt en oo kyllä ollu näin ahkera taas salilla käymisen suhteen pitkään aikaan! Hyvä minä :) Täytyy kyllä sanoo että jossain vaiheessa pitäis pitää lepopäivä, mutta kun en muka millään malttais. No, ens perjantaina viimestään tulee ihan pakostakin lepopäivä, samoin lauantaina kun mut nyt sitten buukattiinkin siihen yhteen näytökseen ens viikolle! :) Ihan kivaa :) Kyseessä on siis Helsinki Fashion Housen näytös. Taas sain kuin sainkin myös kummeilta majoituspaikankin!
Eilen oli taas aamutreenin vuoro, mutta iltapäivällä koulun jälkeen alko ihmeellisesti väsyttää. Sitten illalla kun lähdin poikaystävälle, olin niin väsynyt että unohdin suurin piirtein puolet tavaroistani kotiin, ja illalla tuli sitten mitattua kuume ja olihan mulla vähän lämpöäkin :( Normaalisti kun mun ruumiinlämpö on 34-35C (tiedän, outoa) niin illalla oli 36,75C! Aamulla kuitenkin lukemat oli taas turvallisesti siellä 35 asteessa ja iltapäivällä oli Body Stepin vuoro! Tykkään vaan niin super paljon tosta ohjelmasta, tietää tehneensä aina sen jälkeen jotain! ;)

Kotiin tullessa keitin kaffet ja söin todellista herkkua! Maustamatonta jugurttia johon sekoitin tota minttusuklaa-heraa! Luin siitä pussin kyljestä että "sekoittuu hyvin jugurttiin" tms. Ja ajattelin että maistuu varmaan ihan kamalalle. Mutta toi oli niiiiiiiiin hyvää ettei mitään rajaa! Suosittelen kokeileen! ;)
Tää viikonloppu otetaan kyllä ihan iisisti, sillä ens vkl on varmaankin yhtä juoksua. Ja koitan huomenna väsätä niistä kysymyksistä jotain postausta ;)

2 kommenttia:

  1. Oli pakko tulla kommentoimaa, kun mullaki on minttusuklaaprotskua ja varsinki instagrammissa on noilla ulkomaalasilla ruokakuvia et rahkan/jogurtin seas on jauhetta. Tän sun postauksen innottamana testasin ja ai että mitä herkkua!! Varmaan varsinki mansikan makusena vieläki parempaa. Sit vielä hetkeksi pakastimee et vähä jähmettyy nii tulee vähä niinkö pehmistä.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo mun mielestä toi voittaa jätskin!! Hmm vois joskus kokeilla sitäkin ;) Vanilja ja se toffee vois toimia kans!

      Poista