keskiviikko 2. tammikuuta 2013

If only my abs could have snapped...

Nyt on sitten keskivartalo jotenkin niin kipee että pelkkä oleminen tuntuu! Takana 30 minuutin Body Step ja 30 minuutin CX Works pitkästä aikaa. Ja siinä hyppiessä ja pomppiessakin muuten huomas että Uuden vuoden aatto oli toissa päivänä.... Huh, ehkä tää tästä ;)

Onneks mulla oli heti jumppailujen jälkeen odottamassa palautusta! Diet Mixin mansikkaa, joka muuten loppuukin ihan kohta... Josko ostais jotain uutta ? Jos on ehdottaa jotain hyvää protskujauhetta niin otan ehdotuksia vastaan!! :) Ja jotain "kevyitä", en tarvitse omaan reeniini ja tavoitteisiin mitään 400kcal / annos. :-)

Kotiin kun pääsin niin oli taas pakko vääntää tommonen pieni jugurttihässäkkä kun ruokaan on vielä jonkun verran aikaa... Ja nälkä kurnii taas! Ruuaks on linssimuhennosta, namm!! Voisin odotella siitä jotain hyvää - ja terveellistä tietty! Nam nam :)

7 kommenttia:

 1. Mulla kans otti aamupunella vähän koville:D tuntu kun ois viekin joku krapula - kävin jokaisen sarjan jälkeen juomassa kun vaan janottanu koko päivän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kummasti jotenkin... Ehkä se tuli vasta nyt >:)

   Poista
 2. Hei, mitä tässä kattelin niin tosi mukava tää sun blogi!
  Ja että ehdotuksia protskujauheista... no ite käytän hera80 ja prode90. Niissä on todella runsaasti proteiinia verraten muihin ravintoaineisiin. Ite oon tykännyt ja hyvin on kyllä auttanut palautumaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti!! :-)

   Hei kiitti vinkistä, lueskelin netistä ja vaikutti hyvältä :) täytyy ostaa!

   Poista
 3. Helouuu! Mulla olis sulle haaste blogissa, toivottavasti et oo vielä tehnyt tätä! :)

  VastaaPoista
 4. Fastin protskuvanukas on Stokalla tarjouksessa tän kuun 20euroa. Ostin suklaanmakuisen eilen ( jäi muuten vaan enää yks pussi, mutta kyllä niitä lisää tulee) ja se on oikeesti jopa hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti vinkistä!! Toivottavasti tulee lisää, vois käydä hakeen kun on pari lahjakorttiakin sinne! :)

   Poista