keskiviikko 30. tammikuuta 2013

O-ou , 4 päivää

No mutta hyvää iltaa. Tänään ei ole erityistä kerrottavaa, paitsi se että en syönyt yhtäkään näkkäriä tänään!! Ainakaan vielä... Päivä on muuten mennyt kaikin puolin ihan kivasti!

Koulussa oli ruuaksi pinaattikeittoa, jota rakastan!!! Siis rakastan kaikenlaisia (hyviä) keittoja, erityisesti sosekeittoja. Naminam. Mulla tuli eilen niin paljon se leipäkiintiö täyteen, että en edes pinaattikeiton kanssa syönyt yhtäkään.. No, sitten tänään kotona oli kyllä pakko pari siivu ruisleipää ottaa kun äiti oli tehnyt ihanaa linssikeittoa! Voi kuulostaa kummalliselta että kuinka niin ihanaa, mutta siitäkin voi saada ihan gourmet-tasoista kun sen maustaa oikein ;)

Salitreeniinkin olin tänään aika tyytyväinen ja sain hyvän hien päälle! Huomaa kyllä kuinka toi kunto ja kestävyys on parantunut. Ainoa ongelma on se, että juoksumatolla juokseminen on mun mielestä pidemmän päälle tylsää. Vitsit odotan sitä, että lumet vähän sulaa ja pääsee Pispan portaisiin ja muualle ulkoilmaan juoksemaan!

30 minuutin juoksun, 30 minuutin Body Stepin ja 15 minuutin Ab Burnerin jälkeen päätin vähän hemmotella itseäni ja ostin salilta ton Vaniljan makuisen Perfect Shape -juoman. Lähinnä se oli myös sen takia että mulla oli jäätävä nälkä ja oma palkkari oli jäänyt aamukiireissä kotiin....

2 kommenttia: