keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Pakarat paukkuu

Huhhuh! Oon aika naatti.

Tähän kahteen päivään on kuulunut ankaraa/vähemmän ankaraa opiskelua, bussista myöhästymistä, bussin odottelua ja tietenkin kovaa treenaamista sekä terveellistä ruokaa! :)

Oon ihan yllättynyt kun oon saanu syötyä niin terveellistä ja hyvälaatuista ruokaa tässä jo hyvän aikaa! Yleensä tulee kuitenkin syötyä jotain herkkuja (ainiin söinhän mä vähän pipareita ja jätskiä tossa yks päivä....) - enemmän herkkuja ainakin - tai muuta roskaruokaa tai epäterveellistä. Niin paljon parempi olo ja omatunto kun syö oikeesti koko ajan terveellisesti ja hyvin. :)

Osa syy voi tähän olla myös se että rakas poikaystäväkin alkoi vihdoista viimein pitkästä aikaa käymään salilla! Koska T:n into on huipussa, on munkin tsemppi ihan erilailla päällä ja intoa riittää! :) Eilen käytiinkin Hermian Gogolla illalla reenaamassa ja iltapalaks molemmat söi kiltisti rahkaa ja vähän pilttiä ;)
Eilen olikin oikein tehotreenipäivä, kun olin ensin koulun jälkeen Body Combatissa hakkaamassa oikein kunnolla ja sit illalla vielä jalkatreeni! Huh kun oon muuten jumissa!! Tänään sitten oli vuorossa 30 minuutin Body Step ja vähän rinta- ja hauistreeniä.  Nyt kahvittelen ja söin vähän palautusta! Raejuustoa ja manteleita! Could it get any better? ;-D hhaha jk


6 kommenttia:

 1. Paljonko sulla maksaa toi salijäsenyys kuukaudessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm nyt en kyllä muista mitä se kuukaudessa maksaa, kun maksoin saman tien koko vuoden, sillä se tulee halvemmaks kun että maksaisivat joka kuukausi. Mutta se vuoden jäsenyys Gogolla on 660€. Aika kallishan se on mutta mun mielestä täysin sen arvoinen! :)

   Poista
 2. miten jaksat treeenata ku sun annokset on yhtäpieniä mitä joku tokaluokkalainen syö :D??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi hyvä, jos tänne jotain ruokakuvaa laitan niin se on yleensä osa siitä mitä syön. En nimittäin ihan kaikkee jaksa tänne aina kuvailla tai on kiire! :) tohon söin eilen päälle vielä ruisleipää. Älä huolestu ;)

   Poista
 3. Selailin blogias useamman sivun taaksepäin ja tää vaikuttaa tosi kivalta! :)

  PS: alko tekemään ihan hulluna mieli pilttiä..:D

  VastaaPoista
 4. Söin ite kans piiitkästä aikaa, toi mango on ehdottomasti parasta ;)

  Voi kiitti, jäitkin näköjään seuraileen! :)

  VastaaPoista