maanantai 14. tammikuuta 2013

Questions please? Anyone?

Jes, taas laskeuduttu loistavasti uuteen viikkoon kun tuli vedettyä kunnon rääkki jumppa Body Attackissa silloin klo 8 aamulla niinkuin suunnittelinkin! Aamureeni on vaan parasta mitä on!! Saa semmosenki boostin päivälle että mikään ei voi mennä pieleen. Ainakin melkein ;)

Ja kaiken kruunas vielä toi mun eilen ostama minttusuklaan makuinen Hera80. Tein sen pelkkään veteen ja silti oli niiiiiiiiiiin hyvää! Pelkkää mansikkamakua maistaneena en ennen edes tiennyt että noista protskulitkuista voi oikeesti saada noin hyviä! Jes :) Taas lisämotivaatiota treeniin!
HEI! Olisko teillä jotain postaustoiveita tai kysymyksiä, jota haluisitte multa kysyä/tietää liittyen ihan mihin vaan?! Ruokaan/ruokavalioon, liikuntaan, jumppailuun, mitä nyt keksiikään! Olkaa hyvät ja kysykää pliiisss....
Oon huomannut että kävijäluvut on nousseet aikalailla ja vähän lukijatkin, joten olis kiva kuulla mikä kiinnostaa! Niin ja palautetta myös :-)

Obrigada thankyou tack gracias danke kiitos jne

10 kommenttia:

 1. Hoho mä liityin lukijaks ehkä joku 2h sitten, ja sen mitä kerkesin selaamaan näitä juttuja, niin haluisin tietää lähinnä ruokavaliosta. Päällimmäisenä tuli mieleen, että syötkö puuroo,leipää,pastaa ym.? Ja sain sen kuvan äkkiseltään, että et syö ehkä leipää, niin mistä hankit kuidut? Ja muutenkin missä suhteessa vetelet protskui,hiilarei,rasvoi jne?:) kiitos:)

  VastaaPoista
 2. Itseä kiinnostaa, että mistä ostat liikuntakamppeita? :) Tiedän vaan perus ketjuliikkeet gt,h&m,stadium. Mutta tietäisitkö mitään muita (joidenka hinnat nyt ei ihan ala hipomaan pilviä :D ) ?

  VastaaPoista
 3. Pyritkö syömään edes yhden lämpimän aterian päivässä? Entä millainen kalorisaanti per pvä on tavoitteesi vai onko sellaista ?

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostaa, että juotko alkoholia esim viikonloppuisin ja jos, niin kuinka paljon ja mitä, sillä kuitenkin treenaat niin paljon niin hidastaako se sinulla aineenvaihduntaa?
  Itse kamppailen asian kanssa, sillä en haluaisi olla kokonaan juomatta, vaikka seuraavan päivän urheiluja se kuitenkin rajoittaa. Olisi myöskin kiva tietää, kuinka pitkä olet ja paljon painat, sillä olet malli ja heidän pitää oletettavasti olla niin hoikkia..
  Kiitos mukavasta blogista!

  VastaaPoista
 5. Mallijutuista olisi kiva kuulla!

  VastaaPoista
 6. olis kiva nähä enemmän kuvia itestäs!

  VastaaPoista
 7. no ensinnäkin, voitko vastata näihin kysymyksiin videolla?:) ja kuinka pitkä oot? mikä oot aatellu et susta tulis "isona" ? mitä teet lukion jälkeen? mikä oli k.a. ysin päättärissä? ootko harratanu jotain lajia, muutakun salilla käyntiä ja niitä ryhmäliikuntoja? luonnollinen hiusten väri? tv-ohjelmia jota seuraat? tän hetkinen haave/unelma? :)) siinä nyt pari sekalaista kysymystä! video ois kiva!:)

  VastaaPoista
 8. Kerro sun poikaystävästä! Missä tapasitte yms ja kaikkee muuta kivaa :)

  VastaaPoista
 9. Heips! Ihana blogi.

  Omat kyssärini sinulle:
  Mitä aiot tehdä lukion jälkeen? Opiskelua, työtä tms.?
  Unelma-ammattisi?
  Pituus ja paino?
  Noudatatko jotain erityisruokavaliota?
  Kuka on mielestäsi kaunein ihminen ja miksi?
  Kuka on esikuvasi?
  Paras lukemasi kirja ja elokuva?
  Elämäsi käännekohta?

  VastaaPoista
 10. KIITOS kysymyksistä!!! Vastailen tuota pikaa ;)

  VastaaPoista