maanantai 21. tammikuuta 2013

Vastaus nro 2

Hyvää alkanutta viikkoa taas!  Tänään aamulla yritys mennä aamujumppaan oli erittäin kova, mutta myöhästyin bussin ollessa niin pahasti myöhässä etten viitsinyt enää siinä vaiheessa hypätä tunnille mukaan vaan tein sitten omatoimisesti ja hyvän treenin sainkin aikaseks! 30 minuuttia matolla juoksua ja siihen 15 minuutin Nike Training Centerin treeni: Leaner Legs. Ja taaskaan se ei tuottanut pettymystä! :) Olin siis yksin Gogon yläsalissa - en oo ikinä tajunnut että niitä salejakin voi hyödyntää kun siellä ei ole jumppa käynnissä!

Hei apua, mulla on huomenna kampaaja. Ihanaa että on, mutta silti on pohdinnassa että pitäiskö tähän leikata nyt jotain uutta?! Vai pitää tää tasapitkä? Latvoista ainakin otetaan pois, niinkuin huomata saattaa, se on tarpeen ;)

Ja tässä taas yksi kysymys johon vastaan!

Pyritkö syömään edes yhden lämpimän aterian päivässä? Entä millainen kalorisaanti per pvä on tavoitteesi vai onko sellaista ?
 - Oi kyllä, on todella vähän sellaisia päiviä kun en söisi lämmintä ateriaa. Joskus harvoin, esim. viikonloppuisin SAATTAA olla niin että lämpimänä ateriana toimii joku ruokaisa salaatti, esim. lohisalaatti. En siis pidä ihan välttämättömänä että syön lämpimän aterian aina, mutta en myöskään elä pelkillä välipaloilla ikinä, kuten rahkalla tms...
Ja kaloreita en laske. Joten ei ole tavoitettakaan. Siihen pyrin, että syön kun on nälkä, hyviä raaka-aineita ja kohtuullisia annoksia. :)

Kiitos ja hei

4 kommenttia:

 1. Hei mikä toi Nike Training Center on?:)

  VastaaPoista
 2. Se on semmonen puhelinsovellus, jossa on kaikkia erilaisia treenejä. Tosi rankkoja sellasia! Lataa ihmeessä jos se sun puhelimeen soveltuu ;)

  VastaaPoista
 3. Joo, löysin sen ja kokeilin heti Ab burneria ja Better butt ohjelmia, ja ai että tuntu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne on oikeesti tosi toimivia! ;)

   Poista