lauantai 12. tammikuuta 2013

Workout Completed

Ensimmäinen viikonloppu arkeenpaluun jälkeen, tuntuu jälleen mahtavalta. Tänään alotin aamun kupilla kahvia, omenalla sekä ruisleivällä jonka päällä oli loimulohta ja tomaattia! Ja mitäs sitten tein? Arvatkaa 2 kertaa. Salillehan minä. Huippu hyvä aerobinen treeni tuli tehtyä vaikka Spinning-tunti olikin täynnä, juoksin nimittäin matolla ensin 30 min, tein Nike Training Centerin treeneistä alla näkyvän 15min kestävän treenin, ja sitten vielä 25 min juoksua. Not bad!!
Ja suosittelen taas tuotakin treeniä. Ensinnäkin jos ette oo vielä ladanneet tota Appsia niin ladatkaa, ja kokeilin tänään ekaa kertaa tota Core Crunchia. Tehokas treeni keskivartalolle. :) Ja tuossa tarvitsi vain kuntopallon, itse käytin 3 kiloista.

Ja ylläri mitä taas söinkään kun tulin kotiin. Omenaa, maustamatonta jugurttia, raejuustoa ja mantelia. Niin ja kananmunan, jonka keitin ihan liian kovaksi. Rakastan sitä löysää keltuaista! :-D
Eilen illalla oli tosiaan ne lähes kolmen tunnin kävelyharjoitukset. Ihmeen kaupalla se jalka vaan tottuu tohon korkkarikävelyyn, ettei satu. Kaikki meni ihan hyvin kävelyn kannalta, mutta taas sai huomata kuinka tommoset mallintyöt voi raastaa nuoren naisen päätä.  (Seuraa pieni avautuminen :-D)

Mähän oon nyt menneenä syksynä päässyt vissiinkin jokaiseen näytökseen mitä meidän toimisto on vaan hoitanut. No eilen sitten sain tietää että en ookkaan päässyt nyt johonkin näytökseen, mihin on jo kaikki buukkaukset tehty ilmeisesti. Ensin ihmettelin että miksi. Sitten tulee mieleen lisää kysymyksiä kuten "Enkö olekaan tarpeeksi hyvä?" "Enkö ookkaan tarpeeksi kaunis?" "Muka tarpeeksi hoikka?" En ainakaan ole lihonut syksyn jälkeen, että en tiedä mikä on :-D Täytynee vaan kysästä suoraan...

No, oli miten oli, syötiin ainakin hyvät salaatit Susannan kanssa Cafe Europassa! Ite otin Tofu-salaatin. Njam
  

3 kommenttia: