maanantai 11. helmikuuta 2013

Photos from Saturday

No hellou! Viikonloppu menikin sitten mun lauantaiaamun toilailuista eteenpäin hyvin! Kuvaukset tuntuivat myös menevän kivasti. Meikki oli pieni yllätys, etenkin kun luulin että siitä olis tullut sellanen että mun ei tarvi tehdä naamalleni mitään ennen kuin lähden illanviettoon. Kyllä sitä täyty vähän korjailla... :-D

Mutta luulen että tuli hyviä kuvia! ;) En ehtinyt niitä itse yhtään katsomaan kuvauksien jälkeen, täytyy vaan malttaa odottaa! Taas. Mutta niinkuin kuvista näkyy, näytin ehkä vähän joltain Avatar-hahmolta.... :-D
Vähän pyyhkäisin silmien alta ja kulmakarvojen päältä tuota lilaa pois ja hieno iltameikki oli valmis ;) Olin ostanut tonne Moët White Partyihin Hennesiltä tollasen valkosen pitsimekon. Epäröin sen kans vähän mutta tosta tuli kyllä mun uus lemppari! :) Mitäs tykkäätte?
Eilen tuli syötyä kaikenlaista dagenefter-ruokaa, vaikkei mitään krabbea ollutkaan :-D Ja nyt ajattelen että nyt sitten taas takas "ruotuun", mutta eheeeei.... Tää ja huominen on siihen aikaa mutta keskiviikkona taas Koskikeskuksen ravintolamaailma kutsuu Potkijaisia viettämään... Apua!

5 kommenttia:

 1. Vau! Vähän pelottava meikki :D mutta tuo mekko on hieno!:)

  VastaaPoista
 2. Ei aina tarvii olla niin fitness! Kyl tässä sitä paitsi vielä kesäkuntoon kerkiää vaikka tuleekin pikku putki..BILEITÄ!! Jee tulee oleen niin mahtia <3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan! Koko loppuelämä sit vaikka aikaa olla fitness ;)

   Poista