maanantai 18. helmikuuta 2013

Porridge

Hyvää alkanutta viikkoa! Vitsi miten ihanaa on kun on tää lukuloma. Vaikka se tarkottaa kaikkee muuta kuin lomailua, parasta on se että saa itse aikatauluttaa omat menonsa, eikä kukaan oo vahtimassa ootko sillon klo 8.15 koulussa vai et. Voin päättää missä vaiheessa päivää käyn salilla ja missä vaiheessa luen. Tavoitteenani on, että saisin käytyä salilla aamulla-aamupäivällä ja loppupäivän lukisin. Ja nimenomaan että tuo aamun treeni olis isolta osin aerobinen.

Esimerkiksi tänään, kun kävin Body Combatissa aamupäivällä, on ihan erilailla energiaa tehdä kaikenlaista muuta nyt. Eli siis lukea ;)

Kun pääsin jumpalta kotiin, tein itselleni tota herkkupuuroa mikrossa ja päälle banskua ja raejuustoa sekä cashew-pähkinäpussin pohjalta pähkinän muruja. :-D
Tuli tosta mieleen hauska idea: nyt kun tää on melkein ihan lähtenyt käsistä tää eatclean / healthyfood -juttu (en siis valita ollenkaan, hyvä vaan), niin miks ei oo semmosta kahvilaa/ravintolaa, missä sais pelkästään kaikkee tällasta terveellistä ruokaa sekä palauttavia välipaloja ym! Siis sehän olis ihan huippua!! Perustaisin sellasen ihan heti! :-D Innostuin tästä kyllä niin paljon että joskus vielä teen tän toteen haha...
Tollain kun tekee ton puuron mikrossa, niin noi kaurahiutaleet jää jotenkin enemmän "al dente", mikä on mun mielestä kivempi kuin sillain ihan oikeessa keitetyssä puurossa. :-D

Nyt äkkiä vaatteet päälle ja vähän meikkiä naamaan ja riennän keskustaan Erikan synttärikahveille! Tchau tchau

8 kommenttia:

 1. missä käyt salilla? ja paljonko siel maksaa jäsenyys? :)) oon vähän miettiny alottavani jossakin salilla täällä tampereella, mut en tiiä missä..onks vinkkejä? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn Gogolla, ja vuosijäsenyys maksaa 660 € (+liittymismaksu) mutta sen voi maksaa myös kuukausimaksuna. :) Onhan toi ehkä aika kallis mutta mun mielestä ihan huippupaikka; hyvät ohjaajat, tosi hyvä ryhmäliikuntatuntivalikoima ja hyvät tilat ja Gogo:ja on ympäri tamperetta! :) Suosittelen ;)

   Poista
 2. eikös tampereella siinä vanhan jack&jonesin kohdalla ole joku kahvila jossa myydään vain puhdasta ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ruohonjuuri! Mutta sehän on niinku elintarvikemyymälä, itse tarkotin ihan kahvilaa/ravintolaa! :)

   Poista
 3. Oon ihan hulluna puuroon:D äskönkin vetelin vaan iltapalaks puuroo margariinisilmällä :D

  VastaaPoista
 4. Ruohonjuuressa on Cocovi Smoothiebar josta saa siis "kahvilatuotteita" myöskin, smoothiet maksavat 8€ (marja, suklaa tai viher) ja ovat kyllä täyttäviä.
  Smoothie Studio vastaavalla meiningillä sijaitsee Rautatienkadulla, rautatieasemalta sipulikirkolle päin, öö, O'Connelsin jälkeen.

  -Sanna

  VastaaPoista
 5. Oih kiitti infosta! Tiesinkin että sieltä Ruohonjuuresta saa smoothieita, mutta kun en oo käynyt siinä uudessa vielä itse niin en tiennyt että siinä saa muutakin syötävää!

  VastaaPoista