perjantai 1. helmikuuta 2013

To drink or not to drink

Nyt kun viikonloppu on taas ihan oven takana, melkeimpä alkanut jo, niin ajattelin vastata lukijan yhteen tällaiseen kysymykseen!

Mua kiinnostaa, että juotko alkoholia esim viikonloppuisin ja jos, niin kuinka paljon ja mitä, sillä kuitenkin treenaat niin paljon niin hidastaako se sinulla aineenvaihduntaa?
Itse kamppailen asian kanssa, sillä en haluaisi olla kokonaan juomatta, vaikka seuraavan päivän urheiluja se kuitenkin rajoittaa. Olisi myöskin kiva tietää, kuinka pitkä olet ja paljon painat, sillä olet malli ja heidän pitää oletettavasti olla niin hoikkia..


    Juon kyllä, mutten joka viikonloppu. En yleensä juhli tai juo "muuten vaan", vaan aina sille on joku syy, kuten jonkun synttärit tms.. Ja kun juon, pysyn yleensä sellaisissa määrissä ettei tule tehtyä mitään kovin typerää ja että muistaa kaiken. Ja sanomattakin selvää että huonoa oloa en missään nimessä halua, joten tiedän yleensä milloin lopettaa ajoissa.
    Mieluiten juon joko pelkkää viiniä, tai pelkkää siideriä/lonkeroa. Sol ja Corona käyvät oluista myös :-D Mutta viinoja koitan välttää parhaani mukaan.... Tai etenkin viinin ja/tai siiderin sekä jäykkien sekoitus takaa huonon olon joko hetken päästä tai sitten seuraavana aamuna viimeistään... Mutta viiniä lipittelen mieluiten ;)
     Niin ja en tietenkään juo niinä viikonloppuina kun on töitä. Tai korkeintaan 1-2 annosta, esim siideriä tai viiniä. Esimerkiksi tänä viikonloppuna on super tärkeää näyttää hyvältä sunnuntaiaamuna, joten en lähde edes tänään mihinkään rellestämään!
     Ja en oo kyllä huomannut että hidastaisi erityisesti aineenvaihduntaa. Tai siis kyllähän urheilu ja joku rääkkijumppa tuntuu joskus ihan kidutukselta kaksikin päivää juhlimisen jälkeen, mutta ei muuten. :-D   Krapulassa en liiku, ainakaan rankalla kädellä, mutta viimeaikoina oon selvinnyt monien lauantai-iltojen jälkeen ilman krapulaa niin on päässyt vähän salille sunnuntainakin!
   Niinkuin aikasemminkin tuli esille, olen 179-180cm pitkä. Painoani en uskalla kertoa täällä, mutta painan varmasti huomattavasti enemmän kuin monet mallit... Lihasmassaa kun multa löytyy riittämiin -- jos ei liikaakin. 

6 kommenttia:

 1. Hei tuleeko sulle koskaan semmosia päivä, että tekee mieli syödä jotain hyvää(itsetehtyjä korvapuusteja, hyvää pastaa, jätkskiä tai keksiä yms) ihan ähkyyn asti vai syötkö herkutkin aina kohtuullisesti. Mulla käy helposti niin, että jos oon viikon tai pidempään miinuskaloreilla ni jonain pävänä tekee mieli syödä paljon enemmän..
  Kiva blogi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha katos kun satuit just kysyyn...... TEKEE! Esim just nyt. Tai no se meni jo ohi onneks sillä että paahdoin ruisleivän ja laitoin päälle raejuustoo. Plus söin vähän pähkinää + mandariinia. :) VAIKKA vieressä oli houkuttelevaa pannaria, joka huusi mulle "syö mut!" :-D Mutta koska söin sitä jo eilen niin ajattelin että se saa riittää! :)

   Kiitän paljon!! :)

   Poista
 2. En usko että painat mitenkään hirmuisesti :) ja oot pitkä. Ja jos sulla on mallimaailman mitoissa paljon lihasta niin sitten saa luvan ollakin. Just näin yhden mimmin jumpalla- joka näyttää hyvältä niissä mallin kuvissa mutta kyllä ihan hirmuselta livenä eikä jumppakaan sujunut sitten laisinkaan...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta toikin! Oon miettiny että jos haluan olla sellasissa mitoissa niin mun pitäis varmaan pitää jopa urheilusta taukoo ja vaan syödä paaaaljon vähemmän :-D

   Poista
 3. Läski-Ines xD :D:DD

  noi kaks sanaa ei vaan jotenkin millään sovi samaan lauseeseen...... Mutta niin, pieniä painoja ja just sitä aerobista, niin tuskin sää tosta mihinkään kasvat, pysyt vaan yhtä timminä! Kattoo esim. jotain maratoonareita, aika kuivankesänoraviahan ne on, ja tuskin nousee ainakaan kovin suuri kaksinumeroinen luku penkistä..mutta se kiinteys! ;) Mikään ei oo kamalampaa, kun sellanen "läskilaihuus", olis sitten ees rehellisesti pulleva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka ikinen sana! Mielummin painan vaikka 70kiloo ja oon täyttä lihasta ku että painan painan vaikka 55 kiloo ja mussa on pelkkää rasvaa eikä yhtään lihasta :-D

   Poista