lauantai 9. helmikuuta 2013

Tsemppiä mulle

Toivon vaan että loppu päivä menis paremmin kuin se on tähän asti mennyt. Huonosti nukuttu yö, "salitreeni" joka päättyi siihen että puhelin lensi juoksumatolta lattialle eikä mennyt päälle. Niinpä 20 minuutin juoksun jälkeen olin niiiin **ttuuntunut että lähdin kotiin. Thank God puhelin toimii nyt kun sain sen laturiin.    Miten ihminen voikaan kadottaa elämänhalunsa pelkän puhelimen takia?? Pliiisss.... Koko ihmiskunnalle vois tehdä hyvää semmonen vierotushoito puhelimesta, siitä on tullut ihan liian tärkee elämässä. :-D
 

Yks positiivinen juttu tässä päivässä on tänään ollut se, että tein hyvän aamupalan! En tiennyt että puuroo voi tehdä noin helposti mikrossa! Laitoin lautaselle 1dl kaurahiutaleita ja 2dl vettä. Sitten 2 minuutiks mikroon ja kas sain super hyvää puuroa, jota mun on tehny mieli jo jonkun aikaa :-D Kaveriks raejuustoa ja banaania.
How good does that look?!

Eilen tuli syötyä:

Aamu: mustikka-protsku-smoothie + ruisleipä , raejuustoa + kahvi
Koulu: Jugurttirahka, mustikkakeittoa, omena, appelsiini, pähkinöitä, 1/2 protskupatukka, 3 palaa tummaa suklaata
Lounas: Saarioisten pinaattikeitto, kananmuna, ruisleipä, näkkäriä
Salin jälkeen: Hera80
Ilta: salaattia, sisäfilepihvi + punaviiniä
-pähkinöitä
Nyt koitan ottaa päikkärit ja sitten myöhemmin ne kuvaukset!! Jipii :)

2 kommenttia:

  1. Mä syön joka aamu tonnosen puuron minkä teen mikrossa muutamassa minuutissa ja nykyään teetn sen soijamaitoon nam. Lisäjs vielä rahkaa ja marjoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että niin hyvää! Jäin ihan koukkuun. Taidan syödä tänäänkin :--)

      Poista